Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


piatok 18. augusta 2017

Adrenalín na reset hlavy

Žijeme v zahltených informáciách. Nám sa zdá, že sa čas zrýchľuje, ale on je stále rovnaký. 
Len sa nám podsúva kvantum informácií a dezinformácií, že ich nestačíme ani spracovať. A tak sa veľmi snažíme ... a to je práve ono. Máme nahustený denný plán a potom sa to javí ako zrýchlený čas. Niekto, ako ja, som pánom vlastného času. Manažujem sa v čase tak, ako mi to vyhovuje. 
Ale aj tak je dobré resetnúť hlavu. O vás s hektickými výkonmi ani nehovorím. 
Človek môže bežne meditovať, modliť sa, ísť do hory, kopať v záhradke. Aj to je niečo. Je to vypnutie, šťuk, aspoň na chvíľku. 

No resetnutie hlavy umožní len adrenalínový zážitok. Nemusí byť pri tom nebezpečný, ale musí byť výnimočný. Ja rada jazdím autom rýchlejšie, tak mi to vyhovuje a je to pre mňa vypnutie bežného života. Kedysi som jazdila aj na motorke, aj to je niečo podobné, slobodné.
No ak si doprajete niečo neobvyklé, tak to má silu. 

Bola som na štvorkolke v púšti. Samozrejme to bolo organizované. Nikto by do púšte nešiel sám bez pomoci. Museli sme mať šatku arafatku a slnečné okuliare. To bola povinná výbava, inak by sme to v tej horúčave neprežili. A samozrejme vodu. 
Bol to taký vznášajúci pocit, taká voľnosť, sloboda, ... človek po tom túži, len nevie po čom a ako to vyzerá. Tak aj takto - vyblázniť sa rýchlosťou po púšti ...




Videli sme aj krásny západ Slnka nad púšťou. Na rozlúčku Arabi urobili v piesku brázdu v tvare velikého srdca, brázdu poliali horľavinou a zapálili. 
Horiace srdce v púšti ... krásne.
Na púšti sa musí človek narodiť, aby vedel prežiť a mal púšť za svoj domov. Vykopať hlbočiznú studňu, aby mohli vôbec prežiť. Ťaví trus používať ako palivo. Starý beduín mal dve ženy. Jednu starú a druhú mladú. Povedal, že každú na iné a uškŕňal sa. Obidve tam piekli pre nás chleba na ťavom truse. Títo beduíni z videa žijú z turizmu
a nakupujú v meste. Sú skôr atrakciou pre biznis. Ale sú pracovití. Majú všeličo natkané, obrazy, tašky, koberce, predávajú bylinky a minerály. Je to zaujímavé vidieť. Arabi na pobreží púšť premieňajú na rozprávkové komplexy hotelov a prenádherných záhrad. Aj to je obdivuhodné. 

Na púšti bol piesok posypaný takýmito lávovými kameňmi. Myslím si, že to nie sú meteority, ale stuhnutá láva zo zeme, obsidián. Tie kopce zrejme vznikli sopečnou činnosťou.
Ako by to bolo, keby som si ich nenazbierala domov:)

Keď si predstavím, že vzišli z útrob našej Zeme ... z jej bruška ... žíhané jej láskou
a kalené nočným chladom Mesiaca a potom vystavené deň po dni na horúcom Slnku a teraz ich držím vo svojich dlaniach ... ten vzrod, prerod, nekonečnú premenu ...

obsidián


Obsidián je jeden z najsilnejších ochranných kameňov, aké dnes poznáme. Je to v podstate rýchlo stuhnutá láva, ktorá neskryštalizovala. Práve vďaka tomu obsahuje ničím nezjemnenú silu ohnivého a zemského elementu. Rovnako ako čierna či biela farba, ktorá nie je farbou ale spojením celého farebného spektra, je zase obsidián jedinečným spojením  energie všetkých roztavených hornín a minerálov, tvoriacich lávu.


Pre niektorých citlivejších ľudí môže byť energia tohto kameňa príliš silnou a tak sa pri manipulácii s ním odporúča nechať viesť skúseným senzibilom, alebo aspoň používať pri práci s polodrahokamom aj krištáľ. Práve ten má danosť prietoky energie zjemniť na prijateľnú úroveň. Pre tých, čo sa aj napriek tomu rozhodnú  s týmto kameňom pracovať, sa obsidián stáva dokonalým učiteľom a ochrancom.


Svojou energiou vynáša na svetlo všetky pravdy či podvedomé krivdy a to aj z minulých životov.

Tým pomáha nositeľovi nájsť riešenie na fyzické, psychické či energetické problémy. Napomáha spoznať, aký je človek v skutočnosti. Odstraňuje emocionálne traumy a zaužívané vzorce správania, ktoré už pre nás nie sú vhodné. Je výborný pre liečiteľov, psychoterapeutov, lekárov a celkovo všetky pomáhajúce profesie.


Dokáže vysávať negatívnu energiu zo svojho okolia i nositeľa a vie zablokovať aj energetické/psychické útoky a negatívne vplyvy. Práve vďaka intenzite odsávania negatívnej energie je nutné kameň očistiť a dobiť po každom priamom použití. Aj keď kameň nepoužívame, je potrebné čistiť a nabíjať ho minimálne dva krát do týždňa. Účinne pôsobí ako odstraňovač stresu, keď je umiestnený v miestnosti najčastejšieho odpočinku alebo v spálni. Neutralizuje pôsobenie geopatogénnych zón.  

Na úrovni fyzického tela pomáha pri trávení a odstraňovaní škodlivín z tela. Znižuje bolesti kostí, kĺbov i svalov a to ako pri chronických ochoreniach, tak pri zápaloch či úrazoch. Podporuje krvný obeh. 



môžete mi napísať: jankag888@gmail.com


Budem sa na vás tešiť. 

                                           Janka

Toto viem pre vás urobiť:



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára