Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


piatok 22. júna 2012

Ochrana vzťahov v roku 2012

Ako si máme chrániť vzťahy? A prečo práve v tomto roku? 





V rodinách býva niekedy napätie. Niekedy býva napätie na pracovisku alebo aj medzi priateľmi. No a v tomto roku to nie je žiadna náhoda. Spôsobuje to energia živlu drevo, ktorá sa stretla so živlom zem. Táto energia sama o sebe nesie so sebou nepokoj a v tomto roku prišla do paláca vzťahov. Tento palác je aj palácom ženy. Preto je možné, že ženy môžu byť viac podráždené. Ako sa dá táto nepokojná energia dreva upokojiť? Ohňom!

Preto odporúčam v tomto roku nosiť červenú stužku alebo červený náramok na pravej ruke ženám a na ľavej mužom. Ženy na pravej ruke môžu nosiť aj prsteň s červeným očkom. Proti zlým silám sú najvhodnejšie rubíny a granáty. 

Okrem toho zápästie je časť tela, ktoré predstavuje myseľ a severovýchodný palác mystiky a učenia. Červený náramok pozdvihuje myseľ, zvyšuje produktivitu, podporuje správne rozhodnutia a vytvára silnejšie puto medzi partnermi ale aj priateľmi. 


Červené náušnice ochraňujú pred zlými správami, stimulujú podnikanie a profesný rast. Lebo uši sa vzťahujú k severnému palácu kariéry, obchodným príležitostiam 
a generovaniu príjmov. 

Ženy môžu nosiť červenú kabelku na ochranu bohatstva, podporu príjmov a pracovného postupu.  Červená peňaženka zase hromadí majetok a chráni pred zbytočným utrácaním. 



Červená šatka je tiež ochranou proti zlým silám  a je tiež symbolom vášne a plodnosti. Preto ju môžu nosiť dievčatá, ktoré si hľadajú partnera. Tiež vás chráni pred chorobou, únavou, zlou náladou, dodáva vám vitalitu. Červená farba a oheň harmonizuje pečeň 
a žlčník. Kontroluje zlosť, hádky a súdne spory. Najmä ľudia narodení v roku ovce si majú dávať pozor na konflikty a nekonzumovať ťažké jedlá. 

Juhozápad vašej obývačky dekorujte červenými doplnkami. Ak kvietkami, tak len červenými. 



Príjemnú atmosféru môžete vytvoriť zapálením sviečok
 a hlavne plamienkom lásky v srdiečku. 


Feng shui - prax:

Oslovili ma mnohí ľudia, ktorí potrebovali riešiť vzťahy v rodine. Napríklad ich partneri boli neustále podráždení a zlostní. V mnohých prípadoch som zistila, že spávajú na mieste, kde sídli táto nepokojná energia. Celú a každú noc sa ňou nabíjali. Až niektorí dospeli do takého štádia, že sa začali medzi jednou až treťou hodinou v noci budievať. Častokrát im bývalo nevoľno. Až napokon lekári konštatovali poškodenie pečene. Odporučila som im iné vhodné miesto pre umiestnenie spálne či postele a ich zdravotný stav sa začal zlepšovať. Aj zlosť pomaly ustupovala. 
Túto energiu má každý byt, dom či uzatvorené pracovisko. Nie je to len ročná energia, ktorá v tomto roku 2012 je na juhozápade, ale je to aj stála energia hviezd a skúsený špecialista na metódu lietajúcich hviezd ju vie odhaliť. Každá nehnuteľnosť ju má inde. Táto energia tiež môže priniesť nezhody na pracovisku, medzi priateľmi a môže vyústiť až do súdnych sporov. 


Aj vy sa trápite s takýmito problémami?  Napíšte mi. 



© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED


Ak sa vám tento príspevok páčil, prosím kliknite nižšie na značku KanKan 
"Pači sa mi to" a môžete mi napísať aj pekný komentár.
Aby som vedela, či vám moje články prinášajú úžitok. Ďakujem.





7 komentárov:

  1. Ďakujem za zaujímavé čítanie. Našla som tu veľa skvelých informácií. Akurát mám otázku k tej červenej šnúrke. Ja ju nosím, ale mi bolo povedané, že sa má nosiť na ľavej ruke/proti urieknutiu/ Tu popisujete pravú ruku u ženy, to je asi na posilnenie vzťahov. Je to nesprávne ak ju mám na ľavej ruke? ďakujem za odpoveď a pekný deň prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň. Srdečne vás pozdravujem. Som rada, že môj blog sa stretol s dobrým ohlasom. Vidím to na štatistike návštevnosti.
      V tomto roku si treba chrániť vzťahy, pretože energie hviezd ich narúšajú. Každá kultúra má svoje zvyklosti odskúšané generáciami. A tak je to aj v tomto učení. Východní majstri odporúčajú nosenie ochranných či harmonizujúcich prvkov u ženy na pravej ruke, u muža na ľavej.
      Slovanské národy majú tiež svoje odskúšané tradície. Dieťatku na ochranu pripínajú na oblečenie červenú stužku, ktorá má funkciu ako vaša šnúrka na ľavej ruke.
      Dôležitý je výsledok. Ak máte dobré vzťahy doma, s priateľmi či na pracovisku, nemusíte nič meniť. Ja som poslúchla východné učenie a zatiaľ som chránená.
      Potrebné je na JZ v miestnostiach odstrániť živel drevo - kvety a nahradiť ich živlom oheň - dve sviečky, dva červené vankúšiky a pod. V kancelárii na stôl položiť symbol kohúta. Ochráni vás pred nedorozumeniami na pracovisku. A hlavne vyhýbať sa negatívnym ľuďom, negatívnym správam a pod. Pekne vás pozdravujem a ďakujem za milý komentár.

      Odstrániť
    2. A ešte by som doplnila svoju odpoveď. Ak potrebujete podporiť vzťahy v rodine či mimo nej, mimoriadne účinné je využívať svoj osobný smer Nien jen buď pri spaní alebo tvárou pri sedení. Je to energia lásky, dobrých vzťahov a dlhovekosti a každý človek ju prijíma z iného smeru.

      Odstrániť
  2. Ďakujem pekne za odpoveď. Dala som si šnúrku na pravú ruku, lebo ano, potrebujem podporiť vzťahy, hlavne v práci, síce aj v rodine... Ale tomu nejako nerozumiem - využívať svoj osobný smer Nien jen....Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každý človek má svoje osobné štyri smery, svetové strany, odkiaľ môže prijímať skutočne účinnú energiu do svojho života. A má aj štyri smery, ktorým by sa mal vyhýbať, pretože prinášajú do života negatívne udalosti.
      Analýzu, ktorú robím ja, je jedinečná a sú to neoceniteľné informácie na celý život. Automaticky býva súčasťou celého projektu na byt či dom, ale ľudia si ju žiadajú aj osobitne. Okrem osobných smerov sa v nej dozviete o svojom životnom poslaní, o období, ktoré prežívate a ako by ste ho mala naplniť, o energetickej úrovni vašich osobných živlov. Niekto má napr. osobný živel slabý oheň, niekto silnú vodu a pod. To človeku prináša do života zbytočne problémy v láske, vo vzťahoch, v zdraví. Každý by si hľadal zamestnanie, ktoré ho baví, lebo by dopĺňalo slabý osobný živel alebo by oslabovalo silný osobný živel. Osobný živel si niektorí pletú s osobným číslom KUA. Ale to je zase niečo iné.
      Keby som mala tú moc, tak by som takúto analýzu nariadila do každej rodiny povinne, pre každého jeho člena. Nebolo by toľko chorôb, nemohúcnosti, rozvodov či zamestnaní, kam chodia ľudia neradi.
      Tak je to na každom z vás, či si chcete alebo potrebujete zmeniť život k lepšiemu. Ja som tu pre vás. A rada vám pomôžem.

      Odstrániť
  3. V roku 2012 na ochranu vzťahov sa mala nosiť šnúrka u ženy na pravej ruke. A v roku 2013 tiež? Musím povedať, že sa mi dosť upravili vzťahy potom ako som si ju dala na pravú ruku. Akurát ešte mám takú kolegyňu v práci ktorá je ako aprílové počasie, raz je milá premilá a inokedy rýpe a rýpe...nemám rada takých ľudí čo sa za každú cenu snažia iných ovládať, je mi to proti srsti. Máte nejakú radu ako na takého človeka? Ďakujem za odpoveď a prajem pokojné prežitie Vianočných sviatkov. JANA

    OdpovedaťOdstrániť