Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


piatok 15. júna 2012

Ukradnutá duša

Milí priatelia,

stáva sa vám, že máte pocit, akoby vás niečo brzdilo alebo dokonca ovládalo? Viete, prečo ženy z východných krajín sa nechcú dať fotografovať a dokonca si zahaľujú tvár? Možno je to aj pre iné dôvody, ale je to aj preto, aby im nemohol nikto ukradnúť dušu. Nie je to len povera. Je to skutočnosť. Každý, kto sa na vás zahľadí, vám vyšle pozitívnu, ale môže vyslať aj negatívnu energiu. Prídete domov a zrazu vás bolí hlava. Neznámy človek na ulici vám vyslal myšlienku, ktorou vás na chvíľu ovládol. A predstavte si, že si na internet zavesíte svoju fotografiu, ku ktorej má prístup celý svet. Vaši priatelia i nepriatelia, známi i neznámi ľudia. Každý, kto sa na vás pozrie, vám či chce alebo nechce, vyšle myšlienku. Nie je dôležité, či to cítite. Obyčajne v tomto hektickom svete nemáte ani kedy nad tým uvažovať, nie ešte niečo cítiť. Ale skutočnosť je taká, že tieto energetické útoky na vás pôsobia a sú obyčajne škodlivé. No najsmutnejšie je, keď svoje dieťa vystavíte takýmto útokom. Hlavne deti do deviatich rokov majú otvorenú čakru tretieho oka. Nielen vnímajú okolitý duchovný éterický svet, ale cítia aj  myšlienkové útoky na diaľku. Preto sa vám v noci často budia, sú mrzuté, alebo dokonca aj oslabené. 

Toto je vysvetlenie, prečo neuverejňujem svoju fotografiu. Nedám si ukradnúť dušu, aby som mala dosť síl vám pomáhať.


Potrebujete pomoc? Napíšte mi. Ukážem vám cestu. Navštívim váš príbytok virtuálne cez satelit kdekoľvek na svete. Poviem vám, čo vás brzdí a ako to napraviť. 


S láskou
                           Janka


jankag888@gmail.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára