Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


piatok 5. januára 2018

Elektrosmog z vysielačov

Začíname sa prebúdzať a nedáme si diktovať biznisom. Aleluja.
Ja vám tiež píšem vo svojich článkoch, na čo si dávať pozor. Čo škodí obydliu, zdraviu jeho obyvateľov. Samozrejme nielen obydliu, aj pracovisku, veď tam strávite pomaly celý deň. Aj takáto osveta je dobrá. Ľudia si začnú všímať, kde bývajú.

Napr. tu je jeden z mojich článkov na túto tému:


Tu je článok, ktorý som kedysi našla na nete:
Usha Kiran Building
Šesť prípadov rakoviny u obyvateľov bytovky na ulici Carmichael Road v indickom Bombayi vzbudilo záujem médií a verejnosti. Ochorenia postihli ľudí na piatich podlažiach  (5, 6, 7, 8. a 10.), situovaných bezprostredne oproti anténam mobilnej siete inštalovaných na streche budovy Vijay Apartments.


Urobte niečo pre seba
  V prvom rade, je dobré poznať súčasné úrovne RF emisií vo Vašom okolí. Neriaďte sa tým, čo niekto napísal v diskusii na fóre, radšej verte tomu, čo si sami odmeriate. Objednajte si nezávislé meranie intenzity EM pola vo Vašom okolí. Deti sú budúcnosť našej planéty. Chceme, aby naša budúcnosť bola postihnutá tým, že sme niečo zanedbali? Mohli by sme sa tomu vyhnúť, ak by preventívne opatrenia boli prijaté včas.
  Neverte tomu, že všetko je dnes podriadené bezdrôtovej komunikácii. Je to len dogma, ktorú sa snaží priemysel vtláčať do hláv svojich živiteľov. V priemysle sa točia ohromné peniaze na neustály rýchly pokrok, pokrok, ktorý nestačia kontrolovať iné vedné odbory. Výskum vplyvu novodobých hračiek na živé organizmy je roky pozadu za súčasným trendom. Priemysel však dokáže masírovať myslenie ľudí, ľudia prestávajú mať dôvod neveriť tomu, čo tvrdia výrobcovia. Respektíve, ani ich to už nezaujíma. Ak si kúpia najnovšiu hračku, ktorá je "in", podvedome dôverujú tomu, že je patrične testovaná a bezpečná. Ale je tomu naozaj tak ?


A tu je príspevok RTVS  Správy - prvý novoročný týždeň. (dátum v zábere si nevšímajte, nemala som ho v kamere nastavený)

V Prešove vydali nariadenie

Veľký vysielač na obytnom dome na najväčšom sídlisku v BB!
Poškodzuje bývanie nielen v tomto dome, ale v širokom okolí.
Pán primátor sa začal s plnou vážnosťou venovať tomuto problému. 
Veď on sám je lekár.


A ďalšie stránky k téme vysielačov:

Protestujú Košice
https://www.tvkosice.sk/video/5a28dfc24526ca6b4a12c1e8

Aj Žilinčania sa búria, aj ďalšie mestá ...




POŠLITE TENTO ČLÁNOK SVOJIM RODINÁM A PRIATEĽOM, MOŽNO SA NIEČO POHNE AJ VO VAŠOM OKOLÍ.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára