Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


streda 1. apríla 2015

Veľká noc, smrť a znovuzrodenie I.


Celý vesmír a aj najmenšia častica v ňom je vlnenie. Každá častica a teda aj každý človek má svoju vlastnú frekvenciu, na ktorej prijímame aj vyselame. Frekvencia, vlnová dĺžka človeka sa mení s našim vekom, s našim momentálnym naladením a so zvyšujúcou sa úrovňou vedomia.
Čím vyššie máme vedomie, tým fungujeme na vyššej frekvencii a tým viac sme v súzvuku s Vesmírom a s jeho - aj našim - Stvoriteľom.




Nízke frekvencie dovoľujú manipuláciu, ovládanie druhých. Pyšný egoista ľahko ovláda ustráchaného človeka, dokonca mu vyvolá pocit viny, alebo hanby. Teda 175 Hz vibrácia ľahko ovláda nižšiu vybráciu.
Alebo ak máme silnú túžbu po niekom alebo niečom a nevieme to získať, dostávame sa do smútku, apatie, depresie. Ak chceme niečo iné dosiahnuť, musíme aj inak myslieť, hovoriť, konať. 
Ak sa budeme motať v týchto nízkych frekvenciách, nedokážeme sa dostať na vyššiu úroveň. 

Na obrázku som nižšie a vyšše vibrácie znázornila ako peklo a nebo. 

V tých nízkych vibráciách sme ľahkou korisťou temna. A to už nie je žiaden špás. Oslabený človek sa tomu nevie sám brániť. 
Nedávno na Prima Zoom bežal dokument o ukrajinských liečiteľoch. Jedna časť bola 
o týchto silách. Kňaz exorcista hovoril, že sú tri stupne ovládania týchto síl. 
Najprv navštívi príbytok, potom ovláda celý priestor príbytku a nakoniec môže aj vojsť do slabších jedincov. A tam je už náročná pomoc.
Spomínam to preto, lebo zasa máme doma návštevu. A niektorí mi píšete, že aj vy. 
Každý večer v tú istú hodinu a minútu nám v chodbe buchne. Neviem ako to robí, ale takto nám dáva najavo, že je tu. A to je práve ten moment - nebáť sa. Nenechať sa ovládať. Posielame ho za Božím svetlom, tak si hádam raz dá povedať:) 
Ďalší kňaz z toho dokumentu  hovoril, že to môžu byť aj duše, ktoré takto prídu za živými akoby do očistca. Môžu prísť žiadať niekoho o odpustenie, aby sa mohli pohnúť ďalej. 
Je to pre nás všetko záhadné. Naše oči ich nevidia, uši nepočujú. Ťažko je im pomôcť. Pokiaľ sú neškodní, tak je to ešte dobre. Len deti ich vidia. Niektoré ako lietajúce hviezdičky, iné ako tmavé machule. Niektoré to berú ako súčasť života, niektoré sa boja zaspať.

Ďalší liečiteľ hovoril, že sa chodí na cintorín radiť so svojou zosnulou babkou. Aj ona bola kedysi liečiteľka. 
Na cintoríne vidí duše zosnulých, žiadajú ho o pomoc. Napríklad aby navštívil ich príbuzných, lebo zanedbávajú ich hroby. 
A dal aj radu. 
Keď vchádzame na cintorín, máme sa najprv prežehnať. Tiež keď z neho vychádzame. Aby sa na nás nenalepila nejaká duša. Nič si z cintorína nemáme brať, patrí to zosnulým. A pri odchode sa už nemáme otočiť, aby sme náhodou nezbadali nejakú dušu, mohlo by nás to rozhodiť. Tiež ak ideme okolo cintorína, máme sa prežehnať. 

Ja vám tiež dám radu. Nekupujte dom alebo byt pri cintoríne alebo pri kostole. Ľahko k vám môže zablúdiť nejaká duša. 







Vyššie frekvencie.
Ako sa nám dá, treba sa nám snažiť dostať do vyšších frekvencií. Treba si uvedomiť, že ak myslíme, hovoríme a konáme stále rovnako, nemôžeme očakávať žiadnu zmenu. Očakávať žiadnu naplnenú túžbu. 
My sami sa musíme zmeniť. Tým dáme možnosť a príležitosť na zmenu aj nášmu okoliu. No je aj možné, že vaša túžba nie je v súlade s vašou cestou, s vašim životným poslaním. Potom jej nenaplnenie môže byť vašim požehnaním. 

Snažte sa dostať na vyššie frekvencie. Odpustenie má silu liečiť. Najmä seba samého. Ak je niekto agresor a zaútočí na nás, na našu psychiku alebo na náš organizmus, treba sa mu vyhýbať. No zároveň neostávať v hneve a kuť pomstu, neostávať v nízkych frekvenciách. Treba mu odpustiť. Ľahko sa to napíše, no ťažšie vykoná. Treba si uvedomiť, že aj on v minulosti prežíval agresiu zo strany iných, preto je aj v ňom agresia. Aj vám teraz ublížil, aj vy ste nosič agresie a chcete ju vyventilovať. To je potom nekonečný reťazec týchto nízkych frekvencií. No vy buďte múdrejší a odpuste (350 Hz), lebo ste pochopili (400 Hz) . A už sa dostávate vyššie, k nebíčku:) Aj strach sa lieči na frekvencii 400 Hz - jeho pochopením. Nespracovaním krivdy ju človek nosí stále v sebe. Môže sa správať agresívne, ale môže to byť aj ten najväčší anjel na zemi, pomáhať druhým, kým sa neoživí a neprepukne jeho stará krivda a potom ho už ani vlastná matka nespoznáva. Obyčajne si to odskáču nevinní a hlavne najbližší ľudia. 

Je to aj tak, že ľuďom na vyššej frekvencii nerozumejú ľudia na nižšej frekvencii. Čo môžeme urobiť, ak sme v takejto situácii? Niekedy je potrebné znížiť svoju frekvenciu 
a namiesto hanby (20 Hz) v nich vyvolať hnev (150 Hz) a ten premeniť na lásku 500 Hz). 
Takto ich posuniete postupne vyššie. 
Tak experimentujte. Skúšajte aj seba, aj svoje okolie posúvať vyššie. 
Aj choroba je nízka frekvencia. Uzdravuje ju LÁSKA. 

Aj sami ste iste zažili, že hnev sa premenil na lásku. Že apatia alebo zúfalstvo sa premenilo na Božiu milosť. 
Že keď sme boli úplne na dne, tak sa v nás niečo zlomilo a zatúžili sme po Božej láske. Že z tých najnižších frekvencií ste zrazu vystúpili na tie najvyššie. To je ten zázrak, to prebudenie.

To je tá pozemská duchovná smrť a znovuzrodenie. 
Úmysel  Veľkej noci. 
Narodiť sa duchovne ako nový človek. 




Už Vám někdo řekl, že... - Josef Kořenek





Irská modlitba - Josef Rafael Kořenek




A ozaj, dievčatá, už máte nachystané pre kupačov?
U nás kraslice sme vymenili  za kinder vajíčka:) 

Pre každú rodinu sú tradície dôležité. Spájajú rodinu.







Kohút je strážca vzťahov. 
Nezabudnite si ho dať do kuchyne, a aj do kancelárie.
A nie len cez sviatky, ale po celý rok.




Prajem Vám všetkým krásne veľkonočné sviatky a nádherné znovuzrodenie.

S láskou

Janka



K tomu vám zaručene dopomôže aj vaše znovuzrodené prostredie:


Prejav prof. Petra Piťhy




Svedectvo malého dievčatka:

























Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára