Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


sobota 22. septembra 2012

Raj na Zemi - voľné energie I.

Často sa mi stáva, že myslím na tému, o ktorej budem písať a medzitým mi príde článok s podobným obsahom na moju mailovú adresu zo stránok, od ktorých články odoberám. 
Aj teraz sa mi to stalo. Zákon príťažlivosti funguje:) Rozmýšľala som, či vám napíšem skôr o diagnostike domácnosti so zameraním na dobré vzťahy, alebo o poslaní  ženy
a muža. Keďže nič nie je náhoda a ja si všímam znamenia, článok, ktorý som dostala, rozhodol. 


Zvykne sa s obľubou hovoriť, že všetko sa točí okolo žien. A mnohí ani netušia, aká je to veľká pravda. My ženy máme všetko v rukách. Od nás závisí, aký bude život na našej krásnej Zemi. Ale v čom a kde máme túto veľkú moc?

Naša nežnejšia konštrukcia už na prvý pohľad hovorí, že sme a máme byť plné lásky. Že našou úlohou je duchovne rásť a svoju krásnu žiaru ducha rozdávať. Dávať ju najmä svojmu partnerovi, aby ľahšie zvládol jeho hrubohmotnejšiu úlohu. Aby dokázal zabezpečiť rodinu, aby ju dokázal ochraňovať, aby dokázal byť pre ženu istotou
a oporou. Váš partner potrebuje takéto povzbudenie. Vypočujte si ho, pochváľte ho, pohlaďte ho. On vám potom rád prinesie svoje ďalšie obete. Každý človek potrebuje byť užitočný. Každý človek potrebuje, aby si ho ľudia vážili. Ale tak skutočne, z vnútra duše. Za nejedným úspešným mužom je v jeho pozadí jeho žena, ktorá mu dodáva odvahu
a sebaistotu. Takíto muži sú schopní veľkých činov vedení vnútorným kompasom svojho čistého svedomia.

Vy muži, ak máte doma takúto ženu, veľmi si ju vážte a buďte k nej pozorní. Žena potrebuje byť milovaná. Žena potrebuje počuť, ako ju veľmi milujete a ako ste jej za všetko vďační. Aká je pre vás dôležitá a krásna. Dajte jej najavo, že je pre vás príťažlivá. Buďte k nej nežní. A keďže vás podporuje, aby ste boli úspešní v zabezpečovaní hmotných potrieb, stará sa o vás, aby vám doma nič nechýbalo, sami od seba ju hocikedy prekvapte pekným darčekom, po ktorom túžila, alebo ju niekam pozvite
a buďte gavalieri, ako sa na skutočných mužov patrí. Nečakajte len na sviatky. Každý deň je nádherný sviatok, ak obaja pochopíte svoje poslanie muža a ženy. Takto sa správa skutočný muž. Je to jeho hrdosť, že môže svojej žene na oplátku urobiť radosť
a prejaviť nežnosť a vďačnosť. Vedzte, že skúposť vám môže priniesť len skúposť, stratu. Stále platí zákon: "Daj - bude ti dané".


My ženy máme jeden veľký dar od Pána Boha. Sme akoby striebornou nitkou, strieborným kanálikom napojené na duchovný svet. Rozvíjajme tento krásny dar, starajme sa o svoju dušu, ktorá volá po čistote a láske. Prijímajme z duchovného sveta posilnenie a pretvárajme svoje okolie ku kráse, k čistote, k láske. 
A učme to aj svojich partnerov. Aby aj oni začali dostávať posilu z Nebies. Aby aj oni ľahšie zvládli úlohy hodné muža. Tomuto sa hovorí: Raj na Zemi. Každý v ňom môže žiť. Teraz tu na Zemi. Ja viem, o čom hovorím. 
Lebo my nie sme len telo, ego a duša. My sme v prvom rade duch, ktorý je neustále
v "Duchovnom raji." Ktorý je neustále v stave šťastia. Ide o to, aby sme tie nánosy balastu na ceste k nemu postupne odstraňovali. Potom to krásne šťastie vytryskne ako gejzír. A to sa dá najlepšie prostredníctvom dobrých a láskavých skutkov.


My ženy máme ešte jednu veľkú moc a zároveň povinnosť. Len my môžeme na tento svet priviesť dieťatko. Len my môžeme tento svet obohatiť o krásne duchovné bytosti plné lásky a porozumenia. Len my sme spojené priamo s duchovným svetom a len my určujeme, aké stvorenie privedieme na túto krásnu Zem.
Aj v tomto funguje duchovný zákon príťažlivosti. Preto sa starajte o svoju duchovnú čistotu, aby ste priviedli k nám  múdre vyspelé bytosti, ktoré si budú ctiť človeka, zviera
i prírodu. Aby ste vy svojim čistým vyžarovaním pritiahli vám podobnú dušu. Ak plánujete počať dieťatko, vyhýbajte sa ľuďom, ktorí sú nízki. Lebo ak sa budete pohybovať v ich spoločnosti, cez ich nízke vyžarovanie pritiahnete im podobnú dušu. A preto sa často stáva, že rodičia majú nespratné dieťa a nevedia po kom.
Táto planéta potrebuje duchovne krásnych ľudí. Ona už sama sa začína búriť a robiť očistu. Mnohé páry sa rozchádzajú. Aj to je očista. Nikto nesmie byť podmanený, manipulovaný, ponižovaný. Manželstvo, kde nie je skutočná láska, pred Pánom Bohom nie je manželstvo v pravom slova zmysle. Manželstvo, kde vládne nenávisť a násilie je hriech!
Skutočné manželstvo muža a ženy je len vtedy, ak je medzi nimi čistá láska. Následný civilný či cirkevný obrad je už len tradičná pozemská slávnosť.
Očista na Zemi v mnohých oblastiach už prebieha dlho. Výsledkom sú aj osamelé ženy či osamelí muži, ktorí túžia po láske. Cítia, že potrebujú to svoje poslanie ženy a poslanie muža naplniť. Mnohí sa točia v kolotoči pokusov a omylov. Až sú z toho znechutení
a zbytočne si svoju cestu k prameňu šťastia hatajú balastom.

Adam a Eva boli vyhnaní z Raja, lebo sa dali nahovoriť na zlé. Odpojili sa od prameňa šťastia, od toho najrýdzejšieho prameňa, od Božej Lásky. Je to voľný zdroj energie, za ktorý netreba platiť. Len sa naň napojiť, nič inšie.

Rada vám poradím ako sa napojiť na tento úžasný zdroj Lásky. 
Rada poradím aj párom, aby sa lepšie spoznali a pochopili jeden druhého a vedeli si lásku dávať. 
Aby ste aj sami seba lepšie spoznali a vedeli pochopiť, kde robíte chyby 
a ak hľadáte lásku, ako si máte nájsť tú skutočnú.  
Tiež rada poradím bezdetným párom, ktorí túžia po dieťatku. Niekedy stačí málo, aby mohla žena otehotnieť. Len to málo treba poznať. 
No niekedy sú páry skutočne bezdetné, aby si oddýchli. V minulých životoch vychovali veľa detí. 


Všetkým vám želám Raj na Zemi. 


S láskou 

                     Janka





© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED



Prečítajte si aj  článok v mojom blogu:  Ako sa zbaviť strachu

Tiež článok: Priestor pre vašu reklamu

Ak máte možnosť či moc vydávať knihy, vydajte tie moje. 

Urobíte dobrý skutok pre ľudí.



Tiež si prečítajte článok, ktorý mi bol znamením, že mám najprv napísať o tejto téme:


A nie je zrejme žiadna náhoda, že som dnes v deň jesennej rovnodennosti  napísala článok o láske.
Prečítajte si, čo mi pišlo:
http://eldhwen.wordpress.com/2012/09/22/dnes-22-septembra-2012-je-jesenna-rovnodennost-dalsi-energeticky-vynimocny-den/

Tiež si prečítajte:
http://eldhwen.wordpress.com/2012/10/04/priority-lasky/


Ďakujem, že hodnotíte moje články. Budem rada, ak nám všetkým napíšete aj pekný príspevok.












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára