Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


streda 5. septembra 2012

Ako sa zbaviť strachu


Veriaci ľudia, mám na mysli tých, ktorí skutočne precitli a zo svojho vnútra vyžarujú hrejivé teplo, krásnu láskavú energiu, ktorou svieti ich rozžiarená tvár, tí sa neboja. Ich telo je obalené touto zázračnou energiou, ktorá ich ochraňuje. Títo ľudia vedia, že sú pod Božou ochranou. Títo ľudia vedia, že všetko, čo sa im v živote stane, je pre ich dobro. Obyčajne ľudia precitnú vtedy, keď prežívajú náročné chvíle. Vtedy volajú Nebesia na pomoc. 
V ťažkých chvíľach je to také vrúcne, také silné, že vibrácie takejto duše preniknú k nášmu Stvoriteľovi. Toto vám píšem z vlastnej skúsenosti. Mne sa ten zázrak stal. A preto vedzte, že aj keby ste mali prežiť niečo náročné, neznamená to pre vás zlo. Nie je to dôvod na strach či paniku. Je to chvíľa, ktorá mala prísť. A má vám niečo povedať. 
A môže to byť pre vás dar, ako som ho dostala ja. 
Je veľa veriacich, ktorí takýto dar nemajú. Dodržujú len tradície. Neprecitli. 

Druhá cesta ochrany je veľmi jednoduchá. Potlačiť svoje ego a nechať hovoriť svoju dušu. Ako? Pomáhajte iným. Buďte pre iných užitoční. Začnite svojimi najbližšími. Začnite každý sám od seba. Nečakajte, že ten druhý začne. Každý sám od seba. Tým, že budete myslieť na druhých, potlačíte svoje ego. Ego je zlý radca.
Treba ho utlmiť. Treba sa pýtať svojej duši, čo je správne a čo nie. To je to naše svedomie. Takto sa budete pomaly očisťovať od balastu, ktorý sa každému roky nahromadí a začne pomaly prenikať krásne láskavé žiarenie duše. Žijeme v historickom období Vodnára. Máme tú česť, že sme práve teraz na Zemi. Je to obdobie očisty, duchovného života. Obdobie lásky. Kto to pochopí, nemusí sa ničoho obávať. Energia lásky nedovolí, aby k vám prenikli energetické útoky nízkych bytostí. Ak zabudnete na svoje ego a budete myslieť na iných, a nielen myslieť, ale aj konať dobro, precitnete. Každý speje k tomuto bodu. A nemusíte takto zažiť nič náročné vo svojom živote, ak budete láskaví k iným ľuďom. Prečítajte si aj príspevok - Dobrá karma.   

Kráčajte cestou múdrosti. Múdrosť nie je vysoká škola. Je to kompas, ktorý máme každý v sebe. Je to hlas duše. Je to intuícia, ktorá nám vždy dobre poradí. Poslúchnite svoj vnútorný hlas. Keď vám hovorí - "Nechoď tam" - tak tam nechoďte. Keď vám hovorí - "Daj si poradiť, poslúchni radu" - tak poslúchnite. Lebo ego ju bude prekrikovať a bude vám hovoriť pravý opak. A všímajte si znamenia. Je ich každý deň množstvo. Len sme slepí. Znamenia sú navigátori. Je to komunikácia Nebies. Sú na billboardoch, v televízii, pri náhodnom otvorení knihy, aj vtáčik, ktorý vám pod oknom zaspieva. My máme obľúbenú knižočku od Doreen Virtue - Rady anjelov na každý deň. Každý deň si ju náhodne otvorím a vždy mi dobre poradí. Navigáciou je aj situácia, ktorú ste prežili. Ak bola nepríjemná, mala vám niečo povedať. Ak príjemná, tiež vám napovedá, že idete dobrou cestou. Aj cinknutie alebo iný náhodný zvuk nie je náhodný. Niekto z duchovného sveta vám odpovedá na vaše myšlienky. 



Pocit strachu môžete potlačiť aj svojim prostredím. Vylepšiť si svoje prostredie, najmä skrášliť cestičku do domu. Lemovať ju zeleňou, upraveným trávnikom. Aby k vám prichádzala dobrá energia, dobré správy. Postavte si pred dom kŕmidlo pre vtáčiky. Oni sú poslami dobrých správ. Udržiavajte poštovú schránku zvnútra i zvonku čistú. Udržiavajte vchodové dvere čisté. Takéto čistučké príjemné prostredie vám bude napomáhať k tomu, aby k vám prúdila dobrá energia a aby aj vaša myseľ sa zaoberala len dobrými myšlienkami. Aby ste si navodili stav očakávania vždy dobrých správ. 


Príčinou utrpenia je aj nevedomosť. 

Prečo si nerozumiem s partnerom? Prečo nerád chodím do tej práce? Prečo sa cítim stále unavená? Prečo nezvládam životné situácie? Je veľa prečo. Je veľa, čo o sebe človek nevie. Keby to vedel, kráčal by v živote oveľa ľahšie. 



V tomto vám viem podať pomocnú ruku. Vo vašom dátume narodenia je napísané všetko. 

Ja vám prezradím:

- informácie o vašej osobnosti, o vašich vlastnostiach a ako ich zvládať
- informácie o vašom poslaní a ako ho naplniť
- informácie o súčasnom období, ktoré práve prežívate a ako ho zvládnuť
- informácie o energetickej hladine vášho osobného živlu - 
  ktorý vám v živote robí prekážky
- informácie o psychosomatických príznakoch pri nevyváženom osobnom živle
- informácie o harmonickom stave pri vyváženom osobnom živle
- informácie o druhoch relaxu, ktorý váš osobný živel zharmonizuje
- informácie o prostredí, ktoré je vhodné pre váš osobný živel
- informácie o vašom vhodnom šatníku
- informácie o vašich dobrých smeroch, odkiaľ k vám prúdi mimoriadne účinná 
  energia a ako ju využiť
- informácie o vašich nevhodných smeroch, ktorým sa treba vyhýbať, 
  lebo prinášajú negatívne udalosti
- informácie o vhodných zamestnaniach, v ktorých budete šťastní
- informácie o vzťahoch, prečo nefungujú a ako to napraviť.

Môžete si takúto analýzu dať urobiť obaja partneri. Lepšie sa spoznáte. Pochopíte jeden druhého. Vytvoríte si doma vhodné prostredie pre oboch. Tiež svojim deťom. Lebo aj tie častokrát nezvládajú svoj osobný živel. A ak nemajú vhodné prostredie, je to utrpenie pre nich i pre vás rodičov. Možno sa nevedia sústrediť na učenie. Možno sú nezvládateľné. Možno sa každú noc budia.

Tieto informácie majú cenu zlata. Ja by som ich povinne zaviedla do každej rodiny. Nebolo by toľko rozvodov, chorôb, úrazov, nenaplnených ambícií, bezdetných rodín.

Nie som všemohúca. Ale viem veľa poradiť. Nielen o vyššie uvedených informáciách, ale aj z ľudskej psychológie. Veľa som zažila, veľa prečítala, veľa vnímam. A mám rada ľudí.

Tak sa nebojte. A napíšte mi:  jankagreg328@gmail.com


Stačí mi vaše meno, priezvisko, rodné priezvisko, dátum narodenia a aj čas narodenia, ak ho viete. 

Je to práca na dva dni, cca 30 strán o vás, stojí len 15 €. 
Koľko dáte na lieky, ktoré vás v skutočnosti ničia?


S láskou                      

                         Janka




© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED



Opäť niečo múdre na zamyslenie




Prečítajte si tiež:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára