Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


sobota 29. septembra 2012

Raj na Zemi - voľné energie III.



Nikto z nás nepochádza zo Zeme. Na Zemi sme len hostia. Nepatrí nám tu nič. Ani nič si so sebou nezoberieme. Hojnosť, ktorou Zem oplýva, je pripravená pre všetkých, ktorí sem prídu, aby každý človek mohol žiť v dostatku. Aby každý človek sa mohol rozvíjať vo všetkých životných oblastiach. Aby mal tvorivú prácu, ktorá ho baví a je užitočná pre všetkých. Aby si mohol založiť rodinku a v spokojnosti vychovávať svoje deti. Aby sa mohol duchovne rozvíjať a prijímať blahodárne nápomocné voľné energie z vesmíru. Aby bol vitálny a dožil sa v zdraví oveľa viac rokov, ako je tomu teraz. Aby mal dobré materiálne podmienky a mal finančnú slobodu, ktorá mu umožní si plniť svoje sny.
 
No chudoba ducha spôsobila, že tomu tak nie je. Človek sa odpojil od svojho prirodzeného sveta, z ktorého prišiel. Jeho ego mu nahovára, že je pánom Zeme. No nie je tomu tak. Môžeme sa len učiť od prírodných kmeňov, akú majú múdrosť a akú majú duchovnú silu. Príroda nie je pre nich vonkajší objekt. Oni sú jej súčasťou. Rozumejú jej energiám. Stromy pre nich sú ako telefóny. Oprú sa hlavou o strom a on potom pôsobí ako vysielač. Takto si na diaľku vysielajú informácie. Z prírody si zoberú len to, čo spotrebujú. Cítia, že hviezdy im vysielajú energiu a oni sa podľa nej riadia. Sú veľmi vnímaví a múdri. 

Vnímavé sú aj malé deti. Najmä malí chlapci do 9 rokov. Veľmi citlivo vnímajú energiu okolo seba. Ak sú nespokojní, verte, že cítia zlú energiu. Ak sú nespokojní doma, treba vám zharmonizovať byt. Ak sú nespokojní vo vašej kancelárii, nie je tam dobrá alebo vyladená energia. 
V Číne sa ku podpisu obchodnej alebo akéjkoľvek zmluvy zoberie malý chlapec. Ak je nespokojný, zmluva sa radšej nepodpíše, lebo to považujú za zlý obchod. Ak idete pozrieť priestor napríklad na prenajatie, môžete so sebou zobrať malého chlapca
a nechať ho tam hrať. Ak sa bude hrať spokojne, je to vporiadku. Ani ľudia, vaši budúci zákazníci, nebudú odtiaľ utekať. To isté platí, ak idete kupovať dom či byt.

Človek je vysielač a prijímač energií. Vnímate to najmä vtedy, ak sa s niekym stretnete
a cítite sa pri ňom dobre. A od iného človeka zase utekáte. Niekedy vidíte človeka prvý raz a máte pocit, že ho poznáte celý život. A iný vám zase vycucia energiu a vy sa z toho neviete spamätať celý deň. Napríklad váš nadriadený, ktorý možno nedokáže čerpať energiu zo skutočného Zdroja, čerpá svojim správaním energiu z vás. Toto je príklad prijímania a vysielania energií, ktoré cítime.

Pozrite si časť z filmu - Celestínske proroctvo:



Energiu vieme využívať aj cielene. Ak sa na niečo zameriame, naša energia prúdi smerom k nášmu cieľu. A pomáha nám ho dosiahnuť. 

Ale existujú aj iné voľné energie, ktoré sú pre človeka výnimočné. Nimi ľahšie dosahujeme naše ciele a nemusíme míňať tú svoju drahocennú životnú energiu. Nemusíme byť vyčerpaní a predsa s ľahkosťou kráčame za svojim snom. Mnohí úspešní ľudia ich už dávno využívajú. Sú to poznatky 5000 rokov staré. 
A úžasné.

Každý človek je výnimočný, v každom človeku sú zastúpené živly v inom pomere. Každý človek preto potrebuje iné prostredie a potrebuje prijímať energie z iných smerov. Je životne dôležité, aby ste vedeli, odkiaľ čerpať energiu, ktorá vám pomôže urovnať vzťahy v rodine, ktorá vám pomôže nájsť si primeraného partnera, ktorá vám ukáže cestu, ktorou máte kráčať či dopomôže k vhodnému zamestnaniu, ktoré vás bude baviť. Energiu, ktorá vás bude uzdravovať alebo pomôže duchovne rásť.

Ani za tieto energie vesmíru neplatíme. Sú tu pre nás, len ich treba poznať a vedieť využiť. S nimi chytíte vlnu ako surfista a veziete sa. 

Žijeme v duálnom svete a preto sú aj energie, ktoré na náš život pôsobia negatívne. Nebudem písať, až ako negatívne, aby som vám to zbytočne neprogramovala. 
Kto tieto energie nepozná, akoby kráčal prvý krát v pralese, bol vyčerpaný a hladný
a nevedel, či sa niečim nasýti, alebo ho to otrávi. Potom aj váš život tak vyzerá.

Pred pár dňami som išla s jednou šikovnou mladou inžinierkou pozrieť jej pozemok na stavbu domu. Cestou mi hovorila, že sa nevie vynačudovať, čo všetko ju školy nenaučili. Naše skostnatené školstvo deti učí samé nepraktické veci. Ja sa vôbec nečudujem, že deti v školách sú nepozorné a že začína byť rozpor medzi nimi a učiteľmi. To je tá priepasť, kedy učitelia už nestačia na tieto vyspelé deti. Oni by už potrebovali praktické názorné veci, ktoré využijú v živote. Viete si predstaviť, ako by sa im ľahšie učilo, keby vedeli niečo o energiách? Aké by boli láskavejšie a hľadali si spoločnosť dobrých kamarátov, keby vedeli niečo o energiách?  Ako   ľahko by kráčali životom, keby sa v škole rozvíjala ich intuícia? Vedeli by sa ľahko a múdro v živote rozhodovať. Tiež by potrebovali viac poznať prírodné zákony, vyskúšať si, ako fungujú. Viete, ako by sa rozvinula ich tvorivosť? Čo by do budúcna dokázali s voľnými energiami? A čo hodiny náboženstva? Zase sa len učia niečo naspamäť. Čo keby ich kňazi učili a trénovali, ako sa napojiť na Zdroj. Lebo modlitba má účinok len vtedy, keď je človek napojený na Božiu Lásku. Inak je to len básnička. Takéto deti by boli chodiacou žiarou. Mali by v živote istotu a prežívali by šťastie. A čo duchovné zákony? Aj to sú energie, ktoré sú tu zakódované. Keby ich deti poznali, tak už od malička by sa vedeli v živote orientovať
a boli by z nich krásne čisté duše.
Takže milí metodici, zamyslite sa nad týmito slovami a začnite sa prebúdzať. Prehodnoťte učebné osnovy a prizvite si odborníkov z rôznych oblastí. Nie deti sú na vine, že sú také divé a neskrotné. Ich už vaše memorovanie nezaujíma. Rozum bude už len podružný. Ľavá mozgová hemisféra ustupuje. Ego, rozum je na ústupe. To je objektívny transformačný proces na celej planéte. Treba rozvíjať vnímanie. Prišla iná doba. Doba duchovna, lásky a rovnoprávnosti.


Pozrite si časť z filmu - Celestínske proroctvo:



Naomi Aldort
Krásná a přirozená metoda výchova dítěte


http://www.pratele-nebe.cz/index.php/zkusenosti-a-rady-lecitelu/497-naomi-aldort-krasna-a-prirozena-metoda-vychova-ditete



Nie nadarmo som nazvala všetky tri články Raj na Zemi. Iste ste pochopili prečo. A pochopili, kam sa ľudstvo ide konečne uberať. Uberať do jeho prirodzeného prostredia, v ktorom je hlavný zdroj šťastia Láska. Uberať smerom k poznaniu voľných energií, ktoré nám budú zdarma slúžiť. Ktoré budú vykurovať budovy, poháňať autá a iné stroje. Energie, ktoré vás podporia v živote a budete ich vedieť cielene využívať. Neprišli sme sem ťažko pracovať ani nikomu robiť otroka. Prišli sme prežiť šťastný a zmysluplný život. A všetci, nie len jedinci.

Možno ste si spravili Osobný test z tohto blogu. Ak nie, tak si ho urobte. Alebo sa pozrite na obrázok hore a zamyslite sa, či máte bohatý život. Či vo vašom živote vám nič nechýba. Meditujte nad ním.

Ak pocítite túžbu niečo vo svojom živote zlepšiť. Napíšte mi.  


Ja vás napojím na potrebnú energiu, aby sa vám to podarilo. Tiež vám poviem, v akom období sa nachádzate a čo máte robiť. Veľa sa dozviete o sebe, samé praktické veci, ktoré vám ušetria veľa vašich životných síl a pomôžu vám oslabenú životnú oblasť zlepšiť.


Posolstvo

(Film Celestínske proroctvo si pozrite celý. Skutočne vám ho odporúčam. A po čase si ho pozrite opäť. Nájdete v ňom zase niečo iné. Ako budete duchovne rásť, tak sa vám budú odhaľovať nové a nové tajomstvá. Podobné je to aj s niektorými múdrymi knihami. Napríklad Malý princ od Exupéryho, Alebo Moc podvědomí od Murphyho a mnoho ďaľších. To, čo prvý raz prehliadnete alebo budete považovať za nepodstatné, pri druhom, treťom raze po určitých časových intervaloch, odhalíte hĺbku myšlienky.)

S láskou

                 Janka




© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára