Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


pondelok 17. júna 2013

Chýba vám životná energia? I.

Nie ste sami. Už len málo ľudí tejto planéty si môže povedať, že jej má dostatok. Možno prírodné kmene v pralesoch jej majú dostatok. Civilizovaný svet z nej poriadne ukrajuje. Nebudem menovať, čo nám všetko škodí. Veľa z toho sa dozviete, ak budete čítať všetky články v mojom blogu. 
Chcem sa teraz zamerať na to, ako túto životodárnu energiu získať. 



Vzťahy

Uskladnenie tejto energie je v našich ľadvinách. Ak sa trošku venujete východnej medicíne, tak viete, že ľadviny súvisia so vzťahmi, s láskou, s Láskou. Ak máte oslabené ľadviny, máte málo životnej energie, málo lásky a máte nedoriešené vzťahy. Ale aké vzťahy? 

- Vzťahy sami so sebou. Majte sa radi takí, akí ste. Prestaňte byť závislí na mienke iných. Ste krásne bytosti, také, ako vás Pán Boh stvoril. Hýčkajte sa. A hlavne buďte sami sebou. Hra na iných vás oslabuje. Buďte spontánni, nehanbite sa prejaviť to, čo cítite. Povedať, že ľúbite, tancovať, ak sa potrebujete prejaviť pohybom, nechať spievať dušu, kresliť svoju fantáziu.
Všetko, čo ste niekedy zlé spravili, si odpustite. Čo bolo je už mŕtve, už nie je. Je len prítomnosť.




 Poznáte rockovú operu Jesus Christ Superstar ?
Ja ju už poznám 44 rokov:)
Mala som 10 rokov, keď vznikla.
Moja starká sa pri nej modlievala. 


Ária z opery - Mária Magdaléna
(vždy je čas začať nový lepší život)



Milujte sa. Buďte sami sebou. Buďte Láskou. 





Energia je tam, kde je sloboda!


MAJK SPIRIT - mix


Som aký som


Leť brácho




TEAL SCOTT 
o božskej ženskej podstate

- Vzťah s duchovným svetom. Úprimne sa modlite k Bohu, k Ježišovi Kristovi, zo srdca ďakujte. Za všetko každý deň ďakujte. Ja to robím každý večer pred spaním. Ďakujte a chváľte. Príde vám energia, ktorá naplní vašu dušu i vaše telo. Hallelujah - znamená - "Chválim Ťa Bože".
V zahraničí som videla, ako si bankový zamestnanec počas pracovnej doby vedľa stoličky kľakol a modlil sa, zatiaľ čo druhý sa venoval klientom. Niekde je to samozrejmé, pre nás je to zážitok vidieť. 
- Vzťah k ostatným ľuďom. V prvom rade ku svojim rodičom. Tí, ktorí máte k svojim rodičom úctu a lásku, prichádza k vám veľká životná sila. A dokonca aj po ich pozemskej smrti. To platí aj pre vzťahy ku všetkým vašim predkom. Od nich dedíme silu v našich ľadvinách 
a prenášame ju na svojich potomkov. Verte tomu, že mnohé rody vyhynuli len pre to, že si nevážili svojich predkov. Neznášali ich. Ich životná energia bola oslabená a nevládala prekonať negatívne vplyvy pozemského života. Aj naše činy ovplyvňujú budúcnosť našich potomkov, nie len nás.


Hallelujah - pre našich milovaných rodičov:




A niečo pre naše lásky:


Ste tu  a dostali ste vzácnu informáciu. Tak zastavte oslabenie rodu. Prejavujte lásku svojim rodičom. Odpustite im. Vybrali ste si ich, aby ste sa niečo naučili. Oni robia len to, čo vedia robiť. Odpustite a milujte. Posilňujte rodovú líniu. Žehnajte svojim rodičom, starým rodičom. Aj keď sú už v Nebíčku. Žehnajte svojim deťom, svojim vnúčatám, svojim pravnúčatám. Každý deň. 


Každý koná tak, ako vie:




Vybudujte si okruh ľudí, u ktorých cítite podporu. To človek cíti. V rodine, v okruhu priateľov. Posielajte si jeden druhému každý deň požehnanie, nech sa mu darí, nech je šťastný. Sú to veľké posilnenia pre človeka. A to je jedno, či je blízko vás, alebo na druhom konci Zemegule. Táto energia lásky nepozná vzdialenosti. 
Blízkych ľudí zoberte do svojho osobného priestoru. Inak povedané, stretávajte sa s nimi a odovzdávajte si vzájomne svoje vibrácie.


Robte náhodné dobré skutky:






Energia z prostredia

- pite čistú pramenistú vodu. Ak je blízko vás minerálny prameň, dá vám nielen potrebné minerály, ale hlavne živú energiu prírody. Podržte pohár s vodou v rukách a vysielajte do vody pocity šťastia a radosti. Alebo vodu pred pitím prežehnajte. Jej štruktúra sa zmení na krásnu, pravidelnú a po napití zmení štruktúru aj vody, ktorú máte v tele. A to je základ zdravia. 


Prečítajte si aj články - Živly liečia I. a II.


- jedzte živú stravu. Živá strava je práve odtrhnutá zo stromu, z kríka, zo zeme. Nie sú v nej len vitamíny a minerály, ale hlavne živá energia. Nemáte kde? Prečítajte si predchádzajúci článok - Čo robiť v roku 2013. Ľudia začínajú sadiť ovocie a zeleninu na mestských pozemkoch okolo svojich bydlísk. Kde je napísané, že tam musia byť len okrasné stromy??? Aj ja som navrhla primátorovi nášho mesta a pánom poslancom, aby urobili na našom sídlisku pilotný projekt - výsadbu ovocných stromov a ovocných kríkov. 

Takto začínajú ľudia rozmýšľať:








Markus Rothkranz - Uzdrav sa sám




Mŕtva strava nám odoberá energiu. Každý to poznáme, keď sa dobre najeme tradičného nedeľného obeda - vyprážaný rezeň a zemiakový šalát. Všetka energia sa presunie do žalúdka a spotrebuje na trávenie. A nám sa začne driemať. Aby sme si dodali energiu, tak máme zase chuť na sladké.

Naopak, pôst nás posilňuje.

Všetky živé organizmy vyžarujú elektromagnetickú energiu. Zdravé ľudské telo vyžaruje cca 6 500 A (angstrom). Čerstvé ovocie priamo odtrhnuté zo stromu má 8 000 - 10 000 A živej energie. Práve odtrhnutá zelenina, bylinky či iné jedlé rastliny majú 8 000 - 9 000 A.
Ak nemáte inú možnosť, len kupovať ovocie či zeleninu v supermarketoch, tak si ich pred konzumáciou nielen umyte, ale dajte nabiť na Slnku, podobne ako sa nabíjajú kamene. 

Známa herečka Jennifer Aniston chová pri svojej luxusnej vile sliepky. Každé ráno na raňajky má čerstvé vajíčka. Herečka, ktorá sa nemení, stále vyzerá úžasne.





- pravidelne chodievajte do prírody. Nie na náročné túry, ktoré vám odoberú aj posledné sily. Na prechádzku, na príjemný pobyt, aby ste načerpali energiu z éteru, pránu, zo zeme svoje korene. Zhlboka dýchajte. Niektorí ľudia žijú len z prány. Mnohé malé deti, čisté bytosti, žijú z prány. Rodičia sa hnevajú, že doma nechcú nič jesť. Ja som bola také dieťa, tak viem o čom hovorím. Stále v pohybe, stále vonku, stále veľa energie. Aj dnes ju rada nahrádzam za časť materiálnej stravy. Idem do prírody. Nerozmýšľam nad životom. Som tam v prítomnosti a teším sa z každého stromu, kvietku, vtáčika, včielky. Prechádzam sa a zhlboka dýcham. Pritúlim sa k stromu a on mi dáva zo svojej energie. Slniečko mi dáva energiu. Skaly, ktorých sa dotýkam, mi dávajú energiu. Samotná zem ma harmonizuje, odoberá negatívnu energiu a dáva silu. 


Všetci vieme, že nás, naše telo porodila naša matka Zem. Že naše telo sa skladá z tých istých živlov  ako naša Zem. Zo živlu: voda - drevo - oheň - zem - kov. No málokto vie, 
v akom pomere má tieto živly v sebe zastúpené a čo tento pomer živlov v tele pre každého znamená. Čo mu prináša do života.



vypočujte si:

Krásna rodná zem



Pozrite sa na nasledujúci zoznam. Ak sa v ňom nájdete, potrebujete vyrovnať, zharmonizovať svoje osobné živly:

vyčerpanosť, skľúčenosť, ustráchanosť, malátnosť, nerozhodnosť, letargia, priberanie na váhe, depresia, nespútanosť, chladnosť, pomalosť, lenivosť, nedostatok sebaúcty, pocit utláčania, nízka motivácia, apatia, problémy so získavaním peňazí či majetku, lakomosť, zhromažďovanie nepotrebných vecí, zlosť, netrpezlivosť, agresivita, nesúcitnosť, namyslenosť, neschopnosť sebarealizácie, zdravotné problémy, melanchólia, smútok, pocit samoty, uštipačnosť, ostrosť, unáhlenosť, nesústredenie, veľa záujmov a málo času, neorganizovanosť, lipnutie na minulosti, problémy s prijímaním reality, rôzne zábrany, úzkostlivosť, úzkosť, sebaľútosť, plačlivosť, stres, znepokojenie, nevyspatosť, podráždenosť, impulzívnosť, flustrácia, prehnaná kritickosť, prchkosť, málo príležitostí, nízky kariérny rast, finančné problémy, bezcieľnosť, neschopnosť riešiť problémy, zmätené uvažovanie, stagnácia duchovna, nestabilita, problémy vo vzťahoch, nuda, prílišná vážnosť, tiež veľkorysosť, dezorientácia, otupenosť, vystrašenosť zo zmien a zo zodpovednosti, ak nie ste schopní otvorene hovoriť a jednať vo vlastnom záujme, problémy so zákonmi, obmedzenosť v tvorivosti, v iniciatíve, v analytickom myslení, príliš tichý, príliš ostražitý a opatrný, málo šťastia, málo smiechu a humoru, málo túžby po živote, strach o budúcnosť, neschopnosť vášne, bezdetnosť, potraty, nevysvetliteľné sváry, rýchle stárnutie, ťažkosti s pamäťou... 

a mnoho ďalších prekážok vo vašom živote.


"Bez ohľadu na to, akú ste mali ťažkú minulosť, 
vždy môžete začať odznova."


Váš osobný živel vás oslabuje!


Živly „prúdia“ v žilách každého z nás. Veď nie nadarmo sa hovorí, že 
„ človek je vo svojom živle, keď“... 

Váš osobný živel vám zistím podľa dátumu narodenia. Prezradí vám mnoho o vašej energetickej databáze. Dá návod na zlepšovanie zdravia, spôsobu relaxácie, vyhliadok na vhodnejšie zamestnanie či vytváranie harmonickejších medziľudských vzťahov. 

Stačí, ak mi pošlete vaše meno, priezvisko, aj rodné priezvisko a dátum narodenia. 
Ak viete, tak aj čas narodenia. 

Analýza vašej osobnosti je okolo 30 strán. 
Dva dni práce. 

A stojí to ako bežný nákup v potravinách, 
ktoré skonzumujete a stále ste tam, kde ste boli. 



Tu nájdete kľúč ku svojmu šťastiu.
Nájdete samých seba. 
A o to v dnešných časoch ide. 
To je naše poslanie. 



Neviete, čo máte svojim blízkym darovať?
Takýto darček ešte nedostali. 


Teším sa na vás. 

                                           Janka


píšte na e - mail:      jankag888@gmail.com




© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára