Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


sobota 26. apríla 2014

Ján Pavol II. vám posiela Lásku

Naplnená Božou Láskou, pokojom a vďačnosťou vám chcem sprostredkovať dnešnú Svätú omšu za Janka Paľka II. (a Jána XXIII.) v jeho krásnom drevenom kostole
v Zakopanom v Poľsku. V každom dome v okne bola jeho podobizeň a vlajky. Celé podtatranské mestečko žije jeho zajtrajším svätorečením. Tú úžasnú silnú energiu vám posielam cez moje zábery, ktoré som dnes urobila pre vás.

Nech sa Jankova Paľkova Láska šíri k vám.
Nech vás naplní pokojom a radosťou.
Nech vás posilní a povzbudí.
Nech vás energia týchto obrázkov lieči.
Amen.










Celý deň mrholilo. Ale keď začala Svätá omša, vyšlo Slniečko...
Krásne znamenie. Z tmy Svetlo... a veľká radosť.

Aj prázdny Boží hrob po Veľkej noci je krásnym symbolom svätorečenia...









Nafotila som to pre vás. Môžete si ich skopírovať do počítača, na monitor, do smartfónu, alebo nosiť vytlačený obrázok pri sebe. Lebo Svätý Ján Pavol II. robí zázraky. A môže aj vám. 






Slovákom:


NEBOJTE SA!


S láskou

                    Janka



Prorocké slová Davida Wilkersona o Slovensku


David Wilkerson (1931 - 2011) bol Božím mužom. Nič nerobil pre svoj prospech, ale všetkým chcel osláviť Ježišovo meno. Počúval Ducha Svätého, preto dokázal prorokovať.
V roku 2003 navštívil Slovensko spolu so svojim synom Garym Wilkersonom.
Slovenský národ mu bol veľmi blízky. A to nielen preto, že mal predkov Slovákov (jeho stará mama bola Slovenka a emigrovala do USA). V tomto národe videl potenciál pre hlásanie Božieho Slova v Európe.

Známe sú jeho prorocké slová o Slovensku:
„Táto krajina, hovorím to prorocky, je kľúčovým národom. Je to malá krajina, ale v pohľade na to, čo Boh chce urobiť v Európe, je slovenský národ kľúčový."
„Môže sa to rozšíriť po celej Európe, pretože Boh hovorí, že si používa to, čo je v očiach sveta bláznivé, aby zahanbil múdrych. On si nepoužije veľký národ Ameriky. On si použije človeka z malej krajiny ako je táto."

„Boh chce, aby vaša krajina vedela a poznala, že sme víťazi. Nie je žiadny politik v tejto krajine dosť veľký, aby udržal Boha dole, vaše cirkvi nezomrú, ale oni budú rásť. Boh má mladých mužov a ženy, ktorí prinesú Božiu slávu Božiemu domu. V mojom srdci je nadšenie z vašej krajiny, tancovanie a poskakovanie, pretože Boh robí novú vec v tomto národe. Vaši mladí ľudia sa budú obracať k Ježišovi, stovky a stovky mladých ľudí prídu ku Kristovi a vy nebudete potrebovať niekoho iného, aby vám povedal ako to máte urobiť, pretože máte ľudí, ktorí sa modlia, ľudí ktorí sa budú spoliehať na Boha, a nie na metódy. Nebudete potrebovať Američanov, aby vám povedali ako sa to robí, ale získate všetko smerovanie a Božie plány priamo od Ježiša. On vám ukáže a povie, ako máte zasiahnuť tento národ. Mladí muži povstanú, ktorí budú mať čerstvé nápady, ktoré nezískali z kníh, ale získali ich na svojich kolenách. A Boh bude takto lámať moc nepriateľa. Príde hnutie Ducha Svätého v tejto krajine. Verím tomu celým svojim srdcom... "

„On povstane. Bude brániť svoje vlastné Meno. Pre seba samého, pre svoje Meno. Nielen preto, že si veľký, ale preto, lebo Ja som verný... Nielen v Bratislave, ale po celej krajine. Vidím, ako ľudia prichádzajú ku Kristovi. Vidím mladých mužov, mladé ženy, ktorí sa stanú misionármi, aby išli do iných krajín. Cirkev Ježiša Krista v tejto krajine sa stane misijnou cirkvou, ďaleko za naše najväčšie plány.

Vidím niečo ako oheň, sú to červené do žerava rozžeravené uhlíky, ktoré chladli, ale dnes, v tomto poslednom období, Boží dych na ne dýchal, oni sú znova žeravé, čoskoro prídu plamene a potom príde oheň, ktorý sa rozšíri. A oheň je v srdciach kazateľov, sú to mladí muži a mladé ženy, sú to i ľudia v strednom veku i ľudia vo veku ako som ja. Ten plameň bude horieť, oheň Kristovej lásky, skutočná evanjelizácia, ktorá vychádza zo vzťahu s Ježišom. Pros Boha, aby sa ten oheň zapálil v tvojom srdci, aby ten oheň začal horieť v tvojej krajine, v každej cirkvi, nech ten oheň horí... "






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára