Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


nedeľa 15. júla 2012

Vzácny liek

Stáva sa, že človek v niektorom roku chorľavie a nevie prečo. 
Skúša chemickú i prírodnú liečbu a nič nepomáha. Lekári i ľudoví liečitelia sú bezradní. Je možné, že tento človek spáva na mieste, kam prúdi z vesmíru negatívna energia, ktorá spôsobuje vážne choroby, ak nie je tento priestor liečený. Táto energia je blúdivá, každý rok prúdi z iného smeru. 
My poradcovia Feng shui vieme, že je to najmä energia lietajúcej hviezdy # 5, ktorá je nebezpečná v miestach, kde sa ľudia zdržiavajú. Svojou prítomnosťou ju aktivujú a prijímajú. A lekári liečia len jej následky, nie príčinu ochorenia. Druhou nebezpečnou energiou je žiarenie lietajúcej hviezdy # 2. Obe tieto žiarenia sú pre človeka nevhodné, škodlivé až nebezpečné. Týka sa to hlavne zdravia, ale aj všetkých ostatných oblastí života človeka. Závisí to od mnohých okolností. Napríklad, z ktorej svetovej strany prúdi táto energia. V tomto roku lietajúca hviezda # 5 pôsobí z juhovýchodu, čo môže pri jej neliečení priniesť mnohé nepríjemnosti, oslabenie vitality až vážne choroby či majetkové problémy. Tiež sa môže nepríjemne dotknúť konkrétnych ľudí, ktorí sú spojení s týmto smerom. Buď v takejto izbe spávajú, buď sú to ľudia narodení v roku hada, alebo majú svoje kua číslo 4, či je to v dome najstaršia dcéra alebo žena od 18 do 35 rokov. Každý smer, každý takýto palác je spojený s množstvom informácií. A šikovný poradca Feng shui ich pozná a vie využiť v prospech ľudí. 
Ako tieto energie nájdete? Postavte sa do centra svojho bytu či domu a kompasom nájdite príslušnú svetovú stranu. Ak sa táto energia v aktuálnom roku nachádza vo vašom šatníku, vo vašom sklade, v kúpeľni, WC alebo iných miestnostiach, kde sa dlho nezdržiavate, tak je to vporiadku. Nič vám nehrozí. Stačí, ak tam budete udržiavať poriadok, nebudete tam páliť sviečky, zbytočne dlho svietiť, nebudete mať silné svetlo a nebudete robiť hluk. 
Ale ak sa aktuálne nachádza vo vašej spálni alebo obývačke, teda v miestnostiach, kde sa najviac zdržiavate, potom je potrebné tento priestor liečiť. 
Nasledujúce tabuľky vám ukazujú, kedy a kde sa tieto neblahé energie nachádzajú. V ďalších rokoch si môžete tieto energie nájsť jednoducho. Stačí dodržať postupnosť svetových strán podľa tabuľky. To znamená, že v roku 2021 bude lietajúca hviezda # 5 zase na JV, v roku 2022 bude v centre, .... Takáto postupnosť svetových strán platí aj pre ostatné hviezdy podľa ostatných dvoch tabuliek. 


Lietajúca hviezda # 5

rok
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
smer
JV
Centrum
SZ
Z
SV
J
S
JZ
V

Lietajúca hviezda # 2

rok
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
smer
S
JZVJVCentrumSZZSVJ

Lietajúca hviezda # 7

rok
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
smer
SZ
ZSVJSJZVJVCentrum




Soľ
Ja by som vám chcela poradiť jeden skutočne účinný liek proti tejto energii. Tisícky rokov bol utajovaný čínskymi majstrami Feng shui. Sama ho mám vyskúšaný. Vlani som v energii hviezdy # 5 spávala celý rok a bola som ochránená. 

Do skleneného pohára (môže byť 7 dcl od zaváraniny) nasypte kuchynskú soľ do trištvrte pohára. Môže byť aj kamenná soľ. Na soľ poukladajte 6 čínskych mincí do kruhu s jangovou stranou hore. Jangová strana je tá, kde sú 4 čínske znaky. Takto to zalejte vodou do vrchu pohára a položte na biely tanierik.  Ak sa mince po zaliatí stratia v soli, to nevadí.



Po čase začne soľ kryštalizovať a vytekať z pohára. Respektíve ho začne obaľovať z vonkajšej strany. Preto treba dať pod pohár tanierik. Toto kryštalizovanie je znakom, že soľ nasáva z okolia negatívnu energiu. Vodu do pohára treba dopĺňať a hlavne v letných mesiacoch sa voda rýchlejšie vyparí.
Toto treba spraviť hneď, ako zistíte, že spávate v tejto energii. A potom vždy začiatkom februára, kedy začína čínsky Nový rok opatrne pohár z celým obsahom vložiť do igelitového sáčku a vyhodiť do kontajnera na odpad a urobiť nový liek v aktuálnej svetovej strane. 
S pohárom počas roka nehýbte, nechytajte ho, budú v ňom koncentrované negatívne energie z okolia, ktoré účinne čistí. Už aj naši rodičia i starí rodičia vedeli, že soľ z okolia absorbuje zlé energie. 
Poutierajte prah okolo, ale pohár nechytajte. Dávajte pozor aj na deti. Ak by tých kryštálov bolo priveľa, vytekali by aj cez tanier a pohár by bol prázdny, môžete tento liek opakovať aj počas roka kedykoľvek a viackrát podľa potreby. Nikdy nevylievajte zvyšky lieku do WC alebo do odtokov. Treba ho vyniesť celý von do odpadkov zabalený v igelite a zbytočne ho nechytať. 
Takto pripravený liek nedávajte do skrinky. Musí byť voľne položený buď na okne alebo na skrinke, podľa toho, kde vám vychádza príslušná svetová strana týchto hviezd. Ak sa vám zdá pohár neestetický, postavte pred neho rámik z obrázkom alebo ho inak zamaskujte.

Dobrá rada:
Tento liek je dobré si zobrať so sebou aj do nemocnice, ak tam budete hospitalizovaní. Pribaliť si pohár, soľ a mince. Tam už len dolejete vodou. Aj keď do nemocnice chodíme po pomoc, predsa je to miesto negatívnych energií. Na mieste alebo na posteli sa vystriedalo množstvo chorých ľudí a iste aj niektorí zomreli. Preto treba túto jin energiu vyčistiť. 

Druhá dobrá rada:
Ak ste vážnejšie ochoreli a musíte ísť do nemocnice, keď sa z nej vrátite, skúste vyskúšať si dať posteľ na iné miesto. Možno práve to miesto je príčinou vašej choroby. Najlepšie bude, keď sa so mnou poradíte. 


Ďalšími účinnými liekmi sú tekvice a cibule
Na jeseň, keď dozrievajú ozdobné tekvičky, dajte si každý doma jednu na svoj nočný stolík, aby vás ochránila pred chorobami. Opláchnite ju, osušte a položte na stolík vedľa postele. Ak bude po čase tekvička hniť, poďakujte sa jej za ochranu. Namiesto vás nasala do seba negatívne energie. Vyhoďte ju a nahraďte druhou. Keď nie je sezóna tekvičiek, tak môžete použiť cibuľu. Olúpte z nej horné znečistené šupky a ponechajte len čisté hnedé. A položte si ju na nočný stolík. Aj cibuľa nasáva do seba tieto škodlivé energie. 
Aj naše tradície poznali ich účinky. Z tekvíc sa vykrajovali strašiaky, aby sa dom ochránil od zlých duchov a cibuľa sa viazala do vrkočov a zavesila do kuchyne, aby ľudí ochránila. Nehovoriac o tom, že obsahuje esenciálne oleje, ktoré sú silné antibiotikum. Preto v chrípkových obdobiach je výborné si ju dať preventívne na nočný stolík. Je to úžasný liek proti mnohým ochoreniam.   




Aj tieto lieky mám odskúšané. Vlani, keď mi do spálne prúdila energia hviezdy # 5, tak tekvička na nočnom stolíku pri okne začala hniť. Vymenila som ju za novú a zase začala hniť. A tekvička na druhom nočnom stolíku vydržala celú zimu ako čerstvá. To znamená, že energia, čím je bližšie k obvodovým múrom, tým je silnejšia. Preto tieto lieky sú najdôležitejšie a najúčinnejšie pri obvodových múroch bytu či domu. Môže to byť na okne, môže to byť pri múre. Podľa toho, kde sa u vás príslušná svetová strana vychádza. Taktiež, ak vám tekvička vyschne, treba ju nahradiť novou, alebo cibuľou. Ja tieto dva lieky, buď tekvičku alebo cibuľu, mám preventívne na nočnom stolíku celý rok. 
Dôležité upozornenie: Nepoužívajte ich potom v kuchyni na varenie!!! Sú nasaté škodlivou energiou. 

Feng shui je učenie o prinášaní prírodnej harmónie do života ľudí. Preto v prvom rade treba ponúknuť prírodné lieky, ktoré sú každému dostupné a sú prirodzené. 


Čínske lieky
Mám odskúšané aj dva čínske lieky. Nájdete ich v špecializovaných predajniach Feng shui. Je to kovová tekvica Wu Lou a kovová pagoda. Finančne sú náročnejšie, ale zato vám dlho budú slúžiť. 

Symboly týchto dvoch liekov bývajú aj v podobe príveskov. Môžete ich preto neustále nosiť pri sebe ako ochranu zdravia a šťastia. 

Ešte pre istotu zopakujem, čo nesmiete robiť v takto postihnutých oblastiach vášho domova: páliť sviečky, mať silné osvetlenie, zapáliť krb, mať červené alebo iné ohnivé dekorácie, robiť hluk, púšťať hlasno hudbu, TV, cvičiť, tancovať, prenášať nábytok, robiť rekonštrukciu. V okolí domu v týchto svetových stranách nehýbať zemou, nekopať, nestrihať stromčeky, nerobiť hluk, nepúšťať hlučné stroje. Ak robíte komplexnú rekonštrukciu, poraďte sa s poradcom Feng shui. 

Rodný list nehnuteľností
Každá nehnuteľnosť je postavená a skolaudovaná v určitom mesiaci a roku. Každá nehnuteľnosť je postavená v iných smeroch. Do každej nehnuteľnosti sa ľudia nasťahujú tiež v určitom dátume. A taktiež sa po určitom období robí komplexná rekonštrukcia nehnuteľnosti. Buď naraz alebo na etapy. 
Toto sú udalosti, podľa ktorých vie skúsený poradca Feng shui, ktorý pozná školu lietajúcich hviezd, vystaviť rodný list každej nehnuteľnosti. Podľa tohto rodného listu vie poradca presne, kde sa aké energie v interiéry nachádzajú. Ako sa dajú využiť v prospech majiteľov a tam bývajúcich ľudí a ako sa dajú negatívne energie ošetriť. Podľa tohto rodného listu vie poradca presne a správne umiestniť vašu spálňu, vašu obývačku. Presne vie miestnosti zariadiť tak, aby dobré blahodárne energie podporil a zlé liečil alebo obišiel. 

A úplne najideálnejšia je situácia, ak idete ešte len stavať dom a obrátite sa na nás. Vieme vám naprojektovať vaše bývanie tak, aby vás podporovalo. Aby malo taký rodný list, ktorý práve vy potrebujete pre svoj šťastný, zdravý a úspešný život.  



Týmto vám chcem povedať, že vyššie spomenuté energie, ktoré sa menia každý rok, nie sú jediné. Dôležité je ich poznať a ošetriť alebo sa im vyhnúť. Ale sú energie napríklad aj mesačné  a tie využívame my poradcovia pre seba. Bežný človek by sa im zrejme každý mesiac nechcel venovať. A sú energie, ktoré sú stále od výstavby domu alebo od jeho rekonštrukcie. Kto ich nepozná, buď má šťastie a úspešne sa im vyhol. Alebo má smolu a v nich trávi veľa času. A nevie si vysvetliť, prečo nemá vitalitu, prečo je niekto doma stále chorý, prečo, čo zarobí ide hneď preč, prečo si nevie nájsť primeraného partnera, prečo nemá deti, prečo nemá o nič záujem,  prečo... prečo... prečo  ...


Radšej si odrieknite jeden kvalitný kostým či  kvalitný oblek a investujte do svojho života. Nech je váš život krásny a šťastný. 


Ja vám rada pomôžem.                                                                 Janka



© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED










3 komentáre:

  1. Zdravim Janka.
    Lahko sa pise-horsie uskutocnuje.Pokial by clovek chcel vsetko mat podla feng shui-zrejme by sa musel odstahovat.
    Ale nie o tom chcem. Ak môzte, aj bez penazi, par vetami poradit.Co robit ked planujeme cz leto obkopat dom (aby nam nevlhlo).Samozrejme sa bude obkopavat aj JZ.V mojom okoli by nikto nepochopil, keby prave ten usek chcem vynechat.
    Vdaka.Pohodovy den praje Jaroslava

    P.S. O feng shui dost citam - o soli, cibuli...som este nie.Velka vdaka za dobru radu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V roku 2013 sú čisté energie len na severe a na juhu. Ostatné paláce sú postihnuté, napríklad aj Veľkovojvodom Jupiterom a i.
      Vhodné je začať i ukončiť práce v priaznivých čistých energiách. Napríklad začať na severe, pokračovať v ostatných palácoch a skončiť na juhu. Alebo naopak.
      Tiež je vhodné pri prácach zvonku na dom zavesiť 6 rúrkovú mosadznú zvonkohru s dutými rúrkami, ktorá bude narušenú energiu harmonizovať. Vždy v tom paláci, kde budú prebiehať práce.

      Odstrániť
    2. Dobry den, dakujem za vase rozbory, boli ozaj velmi dobre a v mnohom mi pomohli, aj v praci aj doma.

      Dakujem za vysvetlenie veci co som na prvy pokus nepochopila

      S pozdravom
      Xenia Lojova na facebooku
      email: xenia77888@gmail.com

      Odstrániť