Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


utorok 20. februára 2018

Liečiteľ

V minulom pátraní cez fotografie z môjho detstva a mladosti som si potvrdila, že stále idem svojou cestou. Mnoho krát necestou, ale to len preto, aby som nabrala čo najviac skúseností a vedela vám poradiť. Moja prax a spätný pohľad na svoj život mi potvrdil, že sa riadim svojou silnou intuíciou a mám vizionárske vnuknutia. Aj tento test to opäť potvrdzuje. Vyhodnotil ma ako liečiteľa, ktorých je v populácii 1 %. Teda sme svojim spôsobom vzácny výskyt.




Už len čítanie môjho blogu je liečivé a oslobodzujúce. Cez moje články sa dotknete mojej duši. 
Vy to viete, cítite kto som, nepotrebujete vedieť moje dáta, prax, vzdelanie, ... a neviem čo ešte, aby ste mi dôverovali. Pre mňa je to zakaždým mimoriadny zážitok, keď mi s dôverou napíšete, alebo žiadate o nejakú službu. Nepotrebujete žiadne záruky. Lebo moje články sa vašej duši dotkli. 
Už aj na tejto duchovnej komunikácii, stretnutí našich duší, je vidieť, kde sa náš svet posúva. 
K Adamovi a Eve v rajskej záhrade. Kde sa nemuseli skrývať, lebo mali čistú dušu. Jeden o druhom vedeli, vnímali jeho čisté úmysly. Nebolo čo zakrývať. Nebolo sa za čo hanbiť. 
Každý dnes hľadá tú krásnu prúdiacu energiu, v ktorej sa cíti byť v bezpečí a v radosti.
Keď ju pocíti, vie, že je na dobrej adrese. 

Som liečiteľka vašich príbytkov. Veľmi zvláštna cesta duše. Ale unikátna. Pretože prevažná časť vašich starostí vzniká jednou jedinou príčinou - chorým bývaním. Všetko ostatné sú už len následky. 
Na liečenie následkov má medicína aj ezoterika množstvo špecialistov. Je to tak dobre. Každý hľadá pomoc tam, kde on sa momentálne mentálne nachádza. A takej pomoci aj uverí. 

Teším sa, že čoraz viac sa zamýšľate aj nad svojim bývaním. Že sa už posúvate niekde inde v hľadaní pomoci. Natočených je množstvo filmov s rovnakým scenárom. Nasťahujú sa do iného domu alebo bytu a začne sa im meniť osud. Nie je to len vo filmoch. To je skutočnosť. 
Ale ako si poradiť, ak ten osud nie je príjemný a osožný? Ak sa rodina začne hádať, ak niekto chorľavie, ak sa mu prestane dariť v práci, ak niekto nemôže mať deti, iný si nevie nájsť životného partnera, ... čo osud, to iná príčina ... vo vašom príbytku. 

Napíšte mi, som tu pre vás. 

Budem sa na vás tešiť.

S láskou
                       Janka   












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára