Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


streda 22. februára 2017

Bydlisko je náš osud

Ak žijeme na určitom mieste, má to svoj význam. Máme zažiť niečo, čo je pre nás užitočné v osobnom raste. Platí to najmä, keď sa narodíme a keď sme maličkí, aj keď už dospievame a sme odkázaní na rodičov a opatrovateľov. To miesto nám chce niečo dôležité dať do života. Aj miesto, aj ľudia v tom mieste a okolí. Aj tak s tým nič nenarobíme, sme neplnoletí. Len ak je to už kritické, tak dieťa reaguje na negatíva chorobou a múdri rodičia začnú pátrať po jej príčinách a v akútnych prípadoch sa aj odsťahujú. 

No ako dospeláci si miesto svojho života a aj partnera svojho života vyberáme sami. Je na nás, aký výber urobíme. Nie je to ľahké rozhodnutie. Každý chceme pre seba 
a svoju budúcu rodinku len to najlepšie z našich možností. Ale vyberieme si to najlepšie? To zistíme obyčajne len časom. Ak sme dlhodobo spokojní, tak je to fajn. No ak sa nám začnú diať nezvyčajné alebo nepríjemné veci, potom hľadáme príčinu. Nie je vhodné hneď zutekať zo vzťahu. Možno je potrebné urobiť iné opatrenia. 
Možno sa presťahovať, možno len urobiť rekonštrukciu interiéru podľa prírodných zákonov, ktoré budú s vami rezonovať. Možno starý dom zbúrať a postaviť nový. Každá situácia si vyžaduje niečo iné. 

Jedno je však pre všetkých spoločné. Ak nemáte urobenú rekonštrukciu bytu, rodinného domu alebo pracoviska po roku 2003, tak skôr či neskôr sa ľuďom 
v takýchto prostrediach prestane dariť. A môže to vypadať ako v tejto sarkastickej poučnej pesničke. V mnohých prípadoch to aj tak vyzerá, bez peňazí, bez morálky, bez lásky...



Na svedomí to má častokrát Veľká medvedica. Nie je to indiánka:) Je to súhvezdie Veľkého voza, ktoré vidíme voľným okom na nebi. Jeho hviezdy majú na náš interiér veľký a zásadný vplyv. 

Ako celý vesmír, tak aj toto súhvezdie funguje v pravidelných opakujúcich sa cykloch. My, majstri vedy o bývaní vieme, ako tieto cykly fungujú a aký majú vplyv na nehnuteľnosti a tým pádom aj na osudy ľudí, dokonca na fungovanie našich orgánov. 

V roku 2004 začal nový dvadsaťročný cyklus, ktorý má kvalitu energií týchto hviezd zmenenú oproti predchádzajúcemu cyklu. A práve táto zmena je príčinou mnohých nezdarov, krachov, rozchodov. 

Ak ešte nemáte urobenú rekonštrukciu svojho interiéru od roku 2004, alebo ju máte
a predsa zažívate udalosti pre vás nepríjemné a zásadné, tak som tu pre vás. Lebo nie je rekonštrukcia ako rekonštrukcia.

Napíšte mi: jankag888@gmail.com


Budem sa na vás tešiť. 

                                           Janka






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára