Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


štvrtok 1. novembra 2012

Nebeské šťastie II.

Iste ste si už prečítali článok - Nebeské šťastie I. Spomínam v ňom centrum domu. Do každého centra rodinného domu, bytu, kancelárie či prevádzky v tomto roku prúdi energia nebeského šťastia a požehnania. Urobte si tam oltárik, každý podľa svojho vierovyznania a svojich predstáv.


Ale je ešte jedno dôležité centrum.
Je to naše osobné centrum.
Vnútorný priestor každého človeka, kde vládne pokoj, šťastie, láska.



V príspevku - TV pre vás - si pozrite prednášky - Život medzi dvoma dimenziami, Meditačné cvičenie, ale aj ostatné prednášky. 
Toto naše osobné centrum je v dnešnej dobe najdôležitejšie. Cez tento náš vnútorný priestor sa dostaneme do spojenia s našim domovom, odkiaľ k nám bude prúdiť nebeské šťastie, Láska. Toto je jediná cesta, ktorou sa má uberať ľudstvo na tejto Zemi. 





Predpoveď udalostí súhvezdia Veľkej medvedice 

(Veľkého voza)


Nie je vôbec náhoda, že prúdenie energií zo súhvezdia Veľkého voza do našich domov nám ukazuje smer a udalosti.


Pozrite sa na tento obrázok:



Do našich domovov či pracovísk:

- zo severu prúdi energia zemitej hviezdy # 2 - je to energia, ktorá spôsobuje najmä žalúdočné problémy. Žalúdočné problémy vznikajú zo stresových situácií, zo situácií, ktoré nevieme stráviť. Sever je palác kariéry, peňazí a životnej cesty. Zrýchlenie vibrácií Zeme, udalostí, dní, týždňov spôsobuje stres. Neprimerané nároky zamestnávateľov na výkony pracovníkov zvyšujú stres. Vôbec finančný parazitný systém spôsobuje stres. 

Táto zemitá energia sa lieči kovom. Vo vašej domácnosti napríklad kovovou šesť rúrkovou zvonkohrou.  Na pracoviskách primeranou odmenou. Vyhlásením pokojného štrajku, vyjednávaním. Nežnou revolúciou. Bez násilia, bez zloby.

S láskou v srdci povedať - 
"Tak už dosť! Stačilo. 
Raj na Zemi vyzerá inak. 
Všetci ľudia sveta po ňom túžime. 
Sme silné bytosti. Máme v sebe Božiu iskru. Sme tvorcami. 
Sme Stvoriteľmi."





- zo severozápadu prúdi energia hviezdy # 7 - ktorá spôsobuje násilie najmä kovovými predmetmi. V tomto prípade najmä cielené vyvolávanie konfliktov a rinčanie zbraní, tiež cingot mincí sústredených centrálne.

Táto kovová energia sa lieči vodou. Výborná je slaná voda. Môžete si ju urobiť podľa článku - Vzácny liek. Aj príroda násilie zbraní a peňazí lieči slanou vodou. Keď si zoberiete Strednú Európu ako stred mapy sveta,  tak sa nečudujte, že Severná Amerika je na SZ od tohto stredu. Ani sa nečudujte, že odtiaľ je ten cingot kovov, ani sa nečudujte, že príroda ho lieči slanou vodou - vyliatím mora. Nič nie je náhoda a všetko so všetkým súvisí. More prečistilo zamorenú zem nečistými myšlienkami. Len či si to uvedomia aj ľudia. 



- z juhovýchodu prúdi zemitá energia hviezdy # 5 - je to najobávanejšia energia, ktorá spôsobuje ukončenie, smrť. Na juhovýchode je palác bohatstva. Energia naznačuje budúci vývoj. Koniec chudoby a koniec nadvlády bohatstva. 

Táto zemitá energia sa lieči kovom. Vo vašej domácnosti napríklad kovovou šesť rúrkovou zvonkohrou. V štáte, v únii či celom svete odglobalizovaním, odprivatizovaním, odľahčením ľudí od vysokých daní, odzbrojením, od ... môžete si doplniť sami príčinu chudoby a bohatstva. Už to zašlo tak ďaleko, že ľudstvo to nie je schopné riešiť. Očakáva sa pád celého chorého finančného systému. Kde niečo končí, zase niečo nové začína. To je nekonečný kolobeh. 
Očakáva sa príchod nového ľudskejšieho sveta. Naša matka Zem sa na to už dlho pripravuje. Čistí negatívne energie zo svojho povrchu svojim vlastným spôsobom - hnevom prírody. Ale aj jej láskavosťou a to možno uvidíme zanedlho. 



- z juhozápadu prúdi drevitá energia hviezdy # 3 - ktorá spôsobuje konflikty. Narúša medziľudské vzťahy. Ale len tam, kde nevládne láska. Jej úlohou je rozdeliť to, čo nie je funkčné. Juhozápad je palác vzťahov. A tiež palác ženy. Ženy by mali zohrať hlavnú úlohu a priviesť svojich mužov k láske. Ak to nepôjde, môžu byť dvojice odlúčené. 

Táto drevitá energia sa lieči živlom oheň. V domácnosti to môžu byť dve červené sviečky alebo vôbec červená farba a dvojice. Ale to sú len symboly. Hlavne túto energiu treba liečiť ohňom v srdci.




VDĚČNOST







Meditace se zlatym svetlem









- z východu prúdi drevitá energia hviezdy # 4 - ktorá prináša lásku. Východ je palác rodiny a predkov. 
V domácnostiach možno máte na východe postavený zdravý veľký kvet s okrúhlymi listami ako symbol rodostromu.  Rodiny by mali začať držať spolu.


Predpokladá sa, že pred dátumom 21. 12. 2012
sa začnú rodiny zoskupovať, 
aby toto zázračné obdobie spoločne prežívali. 






- zo severovýchodu prúdi ohnivá energia hviezdy # 9 - ktorá prináša oslavu. V tomto smere je palác duchovna. Je to oslava osvietenia, prebudenia ľudstva. A to sa práve deje. 

V domácnostiach si tu zapaľujete sviečku ako symbol svetla - "Ja som svetlo sveta". Môžete tu účinne meditovať. Prijímať energiu Lásky. Je to ukazovateľ budúcej duchovnej prosperity ľudstva, založenej na Láske. Môžete si tu postaviť v tomto roku vianočný stromček. 






- z juhu prúdi vodná energia hviezdy # 1 - čo znamená oslava, víťazstvo nad finančnou mocou, nájdenie sebadôvery, sebaúcty. Živel voda znamená aj duchovno. Na juhu je palác osláv, uznania, sebadôvery, zdarné ukončenie projektov. Symboly víťazstva. Symboly túžob. 
Ale hviezdy hovoria aj o zvíťazení ducha nad hmotou. 


- zo západu  prúdi zemitá energia hviezdy # 8 - je to najblahodárnejšia energia, ktorá prináša prísľub vzácnych projektov pre ľudstvo. Najdôležitejší projekt pre ľudstvo je kvantov skok našej matky Zeme. Posunutie ľudstva do vyššieho levelu. Do vyššej dimenzie. Zem sa na tento posun pripravuje už od roku 2004 - nie je náhoda, že osmičkové obdobie podľa učenia Feng shui začína práve týmto rokom.






- do stredu  prúdi strieborná energia hviezdy # 6 - nádherné nebeské šťastie, nebeská pomoc. Centrum je zdravie a osud človeka. Ako vo vonkajšom priestore, tak aj vo svojom osobnom vnútornom priestore.




Rozozvučte zvončeky šťastia v oboch priestoroch. 
Nech k vám vstúpi láska a šťastie. 
V oboch priestoroch jej urobte priestor. 
Vypracte staré nepotrebné haraburdy. A uvolnite jej cestu. 

Teraz to veľmi potrebujete. 
Teraz to veľmi potrebuje naša Zem. 
Lebo obaja sme jedno. 


Sľúbili sme si lásku,
sľúbili sme si vravieť pravdu len.
Sľúbili sme si vydržať.
Sľúbili sme si nový deň. 


Nech nám v tom pomáha naša matka Zem a Otec na nebesiach. 





Rozozvučte zvončeky šťastia.
Jedine Láska má moc zvíťaziť.
Násilím plodíte len násilie.
Násilím živíte násilníkov.
Násilím sa zamotáte do siete násilia.
Žiaden boj proti ...

Jedine pochod za Lásku.




http://www.youtube.com/watch?v=UvchfXS5WRc&feature=relmfu



http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=WSyT-_Y0uNc&NR=1












Z lásky k vám

                                    Janka








1 komentár:

  1. This is a topic that is close to my heart...
    Best wishes! Exactly where are your contact details though?


    Here is my homepage - Home Source for Earnings Reviews - http://www.grandparentingblog.com/2009/02/tanf-or-foster-care-payments-for-grandparents-raising-grandchildren.html -

    OdpovedaťOdstrániť