Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


nedeľa 7. októbra 2012

Živly liečia II.


Možno ste si už začali prečisťovať vnútorné orgány podľa článku Živly liečia I. Je to výborný základ pre vaše zdravie a vaše omladenie či zbavenie sa tukov navyše. Mala by to byť samozrejmá vnútorná hygiena. Tak ako je samozrejmá hygiena nášho tela zvonku. 
Po takejto očiste tela by bol hriech ho zase zavláčiť ťažkými mŕtvymi jedlami. Aj keď ja si občas doprajem aj to, no poprekladám to aspoň živou energiou zeleniny. Ale väčšinou sa snažím do seba dávať len živé živly. 


Živá voda


Rozhodne živá netečie z našich kohútikov. Do vody sa pridávajú chemikálie  - chlór a síran amónny. V niektorých štátoch dokonca aj fluorid sodný, ktorý utlmuje človeka a robí ho poslušným. Veď takých nás potrebujú. Zistite si, čo pijete!


Ani vody v predajniach, ktoré sú dobre odstáte v plastových fľašiach, nie sú živé vody.
Navyše, podľa magazínu Science News sa môžu z plastových fliaš s vodou uvoľňovať chemikálie podobné estrogénu. Aj preto mnohí ľudia zostávajú verní skleneným fľašiam. Tie by však slovenský spotrebiteľ, až na jednu výnimku, v našich obchodoch darmo hľadal. Výrobcovia už pred viac ako desaťročím ustúpili aj od predaja sýtených nápojov vo viacnásobne použiteľných PET fľašiach.
Teplo a slnko najmä pri neperlivých vodách podnecujú tvorbu a množenie baktérií, ktoré môžu vyvolať črevné problémy. Z niektorých mäkších a lacnejších fliaš sa pod vplyvom slnečných lúčov môže do vody uvoľňovať malé množstvo ftalátov. Bohužiaľ, keď si vodu kupujeme, nikdy nevieme, po akom balení sme práve siahli a či sa voda niekde na otvorenom priestranstve „nepražila“ celé týždne.


Nepite nápoje z plechoviek!
Z plechoviek sa do nápoja uvoľňuje hliník, ktorý je pre organizmus toxický. Neverte reklamám, aké je to in. Celosvetovo fungujú programy na likvidáciu ľudstva rôznym spôsobom - vyvolávaním vojen a nepriateľov, chemickými postrekmi z lietadiel, toxickými potravinami, očkovacími sérami s olovom, programovaním lekárov na podávanie čoraz viac liekov, mnohé s vážnymi vedľajšími účinkami, ... je toho veľa. Každý si môže nájsť informácie.
Nepoužívajte hliníkový ani teflónový riad.
Kupujte si zubné pasty bez fluoridu!



Toto si prečítajte!






Živá voda je čerstvá pramenistá voda. Slovensko ju má všade. Máte ju aj vo svojej studni, ak je pitná.


Voda zohráva dôležitú úlohu v komunikácii buniek, v metabolických funkciách a tiež na prijímanie a vysielanie vitálnych informácií v bunkách. Živá voda je liečivá a dodá vášmu organizmu energiu. Obsahuje stopové prvky nabité Zemou, Slnkom, Mesiacom
i hviezdami.
Ak máte na blízku pútnické miesto s vodou, kúpele s liečivou vodou či prírodný minerálny prameň, rozhodne toto je živá voda.


Studnička na Starých horách - staré pútnické miesto
Pútnické miesta majú obrovskú ozdravovaciu silu. Robia skutočné zázraky. 
A nie je to len naša viera, že práve táto voda nás uzdraví, 
že práve toto sväté miesto nás uzdraví. 
Aj keď viera je skala! Základ všetkého. 
Možno ste si všimli, že ak pri kaplnke či kríži pri ceste rastie strom, 
tak je oveľa mohutnejší ako tie okolité. Je tam silná živá energia.
A strom ju skutočne cíti a tak si ju blahodárne vychutnáva a silnie a mohutnie. 



Kúpele Brusno - liečivé pramene
Treba sa miestnych ľudí opýtať, ktorý prameň je dobrý.
Napríklad na prameň Paula a Ludvig napojili plničku fliaš a odvtedy 
miestni hovoria, že ho narušili.  

Viac vydrží vo fľašiach prameň Ďumbier. 
Aj lekári kúpeľov Brusno ho svojim pacientom odporúčajú, aby ho pili.  


Moštenica - prírodný minerálny prameň



Toto si prečítajte:





Zloženie vody a pôdy na Slovensku

Vyberte si zdravé prostredie na bývanie:




Ak používate vodu z verejných rozvodov, tak je dobre, ak si ju necháte odstáť. U nás sa kedysi pravidelne čistili tieto distribučné systémy vody. V posledných rokoch sa namiesto čistenia pridávajú do vody chemikálie, ktoré zabíjajú hnilobné baktérie, ktoré žijú v takomto humuse. Tak vám nejdem písať, čo asi pijete. Ja, ak idem použiť takúto vodu napríklad na varenie, ale niekedy aj na pitie, tak najprv nechám chvíľu odtiecť prúd vody, aby prvotná nečistota odtiekla. Potom naberiem do džbánu ten čistejší prúd vody. Vodu v džbáne nechám odstáť na hodinku, aby sa chlór a iné chemikálie mohli uvoľniť do ovzdušia a aby sa mŕtve baktérie usadili na dno.
A použijem hornú trištvrtinu vody. Usadenú dolnú časť vylejem. Ale aj tak si myslím, že
v nej niektoré pridávané chemikálie ostávajú. Keby sme pili zdravú vodu, nebolo by toľko chorôb,  nepuchol by náš organizmus, nemali by sme skamenené rýchovarné kanvice, kávovary, práčky, záchodové misy, nečistotu vo vaniach, v sprchách a v umývadlách
a voda by nezapáchala. To všetko máme v našich telách.

Na prvý pohľad voda z vodovodu je čistá. Iste by ju vyhodnotili aj ako nezávadnú. Ale ja mám svoje skúsenosti a videla som, čo je v starých nečistených potrubiach. Hustá čierna tekutina, ktorá zapácha ako výkal. Veľký podiel majú na tom aj staré potrubné rozvody v domoch.
Tiež nie je dobré používať vodu, ktorá je už dlhšiu dobu odstáta. Voda naberá do seba rôzne energie z okolia, čistí okolie, preto nie je vhodné, aby ste takto nasiaknutú vodu pili. Voda má neuveriteľnú pamäť. Ak máte v džbáne vodu a doma je napätie, hádka, voda zmení svoju štruktúru na veľmi škaredú. Ak ju vypijete, dostávate do seba negatívnu energiu. Tak akú štruktúru má voda zo starých nečistených rozvodov a čo si tak asi pamätá? Takú štruktúru vody máme aj v našom organizme, v každej jednej bunke nášho tela.
Za tie ceny, ktoré platíme za vodu, si zaslúžime zdravú.





Nepoužívajte filtračné zariadenia na pitnú vodu

Na trhu je množstvo filtračných zariadení na vodu. Tieto zariadenia sú potrebné vtedy, ak dočasne máte znečistenú vodu napríklad výkopovými prácami a treba ju čistiť. Ani jeden nie je vhodný na výrobu vody, ktorú denne pijete. Je to destilovaná voda, ktorá je nevhnodná, škodlivá pre ľudský organizmus. Sú z nej odfiltrované aj stopové prvky, ktoré náš organizmus potrebuje. Darmo robia reklamu, že ich zariadenie ich do vody dodáva.
Podľa štúdie odborníkov pražského SZÚ hlavnými zdravotnými rizikami pitia demineralizovanej vody sú nepriaznivé účinky na črevnú sliznicu a metabolizmus minerálnych látok, nárast chorobnosti na kardiovaskulárne choroby, úbytok vápnika v tele a s tým spojený výskyt neurodegeneratívnych chorôb a niektorých typov rakoviny, ako aj zvýšené riziko zlomenín u detí. Taktiež je tu zvýšené riziko toxického pôsobenia ťažkých kovov prijímaných stravou, a to práve v dôsledku nedostatku vápnika a horčíka, ktoré bránia vstrebávaniu niektorých toxických prvkov.



(Nižšie uvádzam konkrétny príklad mesta Banská Bystrica.)



Pozorne si pozrite toto video o vode:

http://www.youtube.com/watch?v=VlhB6IgOoEA&feature=watch-vrec





Ako sa dá znovu získať zdravá živá voda 
v domácnostiach:
Biorezonančný revitalizátor Grander
Verím, že verejná mienka bude požadovať takéto zariadenie.

Toto si pozorne pozrite:

http://www.youtube.com/watch?v=q8CJYRiIh9o&feature=related





 "Mnohé vodárny používají povrchovou vodu k výrobě pitné vody. Tyto povrchové vody často obsahují menší množství organických sloučenin, které jsou v nich rozpuštěny. Při dezinfekci chlórem vznikají takzvané chlorované aromatické uhlovodíky – nebezpečné sloučeniny, které mají škodlivý účinek na dědičnost a povzbuzují vznik rakoviny. Nás zajímalo, co se stane, když vodu, o které víme, že má mutagenní vliv, zpracujeme Granderovou technologií. Při mnoha pokusech s rozdílnými vodami jsme mohli jednoznačně konstatovat, že působením Granderovy technologie se tento vliv signifikantně snižuje."

Prof. Dr. Jurij Rachmanin,
viceprezident Ruské akademie věd, člen expertní
skupiny při Světové zdravotnické organizaci. 




Vpravo do brány pomoci som umiestnila kontakt na Granderov systém pod názvom
Živá voda
Nezvyknem robiť komerčnú reklamu, ale táto si zaslúži byť zverejnená. 
Je to unikátny prírodný systém
a vy si zaslúžite mať konečne zdravú vodu. 


"Slnko, mesiac a celý vesmír vibruje na Zemi a komunikuje prostredníctvom elementu vody . "
(Johann Grander)


"V Grander produktoch je systém s čistou prírodnou energiou,
to znamená - bez použitia elektriny, bez chemikálií 
a bez údržby."
(Johann Grander)



Ing. Markuci Petr, hlavní zástupce a dovozce výrobků Granderovy technologie do ČR a SR už od roku 1999, sdílí osobní poznatky 
a přínos této jedinečné technologie pro běžného uživatele 
v každodenním životě. 







Grander v praxi:
Toto si skutočne prečítajte!
Zdravie
Úspora
Čisté životné prostredie

http://www.vodaeco.cz/ohlasy/3.html




Milí moji priatelia z celého sveta 
- našla som pre vás kontakty na predajné miesta tohto unikátneho prírodného zariadenia. 
Môžete sa informovať.





Výzva


V novinách je opäť upozornenie, že aj v tomto roku sa budú dvíhať ceny energií, najmä tepla, z dôvodu nízkeho odberu!
Vy, ktorí žijete v zahraničí, túto vetu zrejme ani nemôžete pochopiť. Vy, ak ušetríte na energiách, tak skutočne ušetríte. Ak triedite odpad, tak skutočne ušetríte. Vidíte to vo svojich peňaženkách. A zároveň máte vytvorený pozitívny vzťah k životnému prostrediu. Je to múdry a užitočný výchovný program. 

Ale na Slovensku je to inak. Čím menej kúrime, tým viac sa dvíhajú ceny. Veď ako by 
k tomu prišiel dodávateľ, keby sa mu znížil výnos. A ľudia sa doma v zime radšej teplejšie oblečú, aby ušetrili, pretože keby normálne kúrili, tak to finančne nezvládnu. Aj tak to máme márne, o čo viac šetríme a mrzneme, o to viac platíme. Takto sa správajú 
v prírode paraziti. Ešte aj medzi hostiteľom a parazitom  v prírode je symbióza -
brania a dávania.

Vážení dodávatelia tepla, spamätajte sa, kým je čas. 
Hodnota človeka nie je v majetku, ale v duši a v srdci.
Sami na seba si pletiete bič. 





Túto krásnu a múdru pieseň venujem 
našim dodávateľom tepla a vody:


Za život na Zemi sa platí iným ľuďom, čo je z pohľadu vesmíru nepochopiteľná vec. Nechali sme si slepo zaviesť programy, ktoré nás zotročujú a poškodzujú. A naďalej udržujú v slepote, v spánku a v chudobe ducha i finančnej slobody. Je to zámer silných ľudí tejto planéty, ktorí sú prebudení a vedia, akú obrovskú silu má človek, ak o nej vie. Preto ľudia, zobuďte sa! 
Človek aby na Zemi prežil, musí mať k dispozícii vzduch na dýchanie, vodu na pitie, stravu a strechu nad hlavou. Prvé tri máme zamorené a posledné tri sú zneužité na zotročenie ľudí. Nepíšem nič nové. 
Naši predkovia boli zväčša jednoduchí ľudia. A predsa si dokázali postaviť strechy nad hlavou bez toho, aby sa stali pre niekoho otrokmi na celý život. Dnes sú programy nastavené tak, aby bývanie bolo také drahé, že bez hypotéky nie je dosiahnuteľné. To je zámer. Ste otrokom na celý život. 
A čo je kríza? Plánovaný program chudoby a otroctva. Málo pracovných miest a tí, ktorí prácu majú, tak sú ochotní obetovať rodinu, aby prácu nestratili. Je to neustále 
a zámerné vyvolávanie strachu. A čo energetika? Ožobračovanie ľudí. Už dávno sú spoznané iné zdroje energií... nemusím vám viac hovoriť. 
Základom je oslobodiť sa od strachu a každému ako sa dá, tak sa vyhýbať zotročujúcim programom. Kto nemá na to silu sám, zastaví ho jeho telo v najlepšom prípade ako obranný a výstražný systém choroby, v horšom prípade koniec. 
Našťastie sa začínajú ľudia prebúdzať. Mnohí sa už dokázali od týchto programov oslobodiť. Napríklad všetko predali a išli bývať do prírody či na okraj vidieka, kde žijú prirodzeným sebestačným životom. Mnohé dediny majú vlastný systém ekonomiky. Služby a produkty si navzájom vymieňajú. Nepotrebujú k tomu peniaze. Je to pocit slobody, vyslobodenia. Každý človek po tom túži. Ale nie každý má k tomu guráž. 


A viete, že prvá a zatiaľ žiaľ jediná Juhoafrická republika zakotvila do svojej ústavy - právo na pitnú vodu? Priradila toto právo k základným ľudským právam a každá domácnosť mesačne dostáva zdarma 6 m3 pitnej vody. Vznikajú však protesty, lebo ľudia žiadajú podľa ich ústavy pitnú vodu zdarma.


 Voda v Ústave Juhoafrickej republiky:

A čo na to naša EÚ? Pod rúškom pomoci vykupuje zdroje vody, aby náš život mohli ovládať. Voda je strategická surovina, bez nej nie je možný život na Zemi. Kto má právo rozhodovať o životoch ľudí???

http://www.euractiv.sk/zivotne-prostredie/clanok/privatizacia-vody-zlyhala


Aj vtedajšia slávna vláda Slovenska prenajala stredoslovenské a východoslovenské vodárne Francúzom. Namiesto toho, aby sme si náš poklad sami spravovali a dodávali ľuďom čistú a lacnú pitnú vodu!


V máji 2006 vyhlásila PVS aj StVS firmu Veolia za víťaza výberového konania na prevádzkovateľa vodárenskej infraštruktúry. Veolia kúpila 100 % akcií PVPS aj StVPS a zmenili sa aj prevádzkové zmluvy. Jednou z najdôležitejších zmien bola dohodnutá doba prenájmu na 30 rokov. Cena za akcie PVPS bola 400 miliónov Sk a za 100% akcií StVPS zaplatila Veolia 1,22 miliardy Sk.
Ročné nájomné StVS je približne 600 miliónov Sk a PVS 140 miliónov Sk.  Tým bola privatizácia zavŕšená a transakcie neskôr schválil aj Protimonopolný úrad.



Banská Bystrica - teplo a voda v meste

Budem chváliť, ale aj inšpirovať či alarmovať. 

Spoločnosť, ktorá dodáva do domácností teplo a preberá od vodární vodu a dodáva ju do domácností, je otvorená novým technológiám. 

Kúrenie
V tomto roku ukončuje nový projekt vykurovania domácností. V zemi sú položené nové dobre izolované potrubia, ktoré sú napojené na nový systém vykurovania - biopalivom. Týmto sa oslobodzujeme od cien plynu. Obyvatelia očakávajú zníženie cien za vykurovanie. Verím, že aj pri takej rozsiahlej investícii k zníženiu cien dôjde. A verím, že spaľovaním biopaliva nebude ovzdušie zamorené zápachom či čiastočkami spalín. 

Voda
V bytových domoch sú nainštalované systémy KOST, ktoré zohrievajú teplú úžitkovú vodu priamo v dome. Tým sa vylúčil únik tepla z vody na trase od centrálnych kotolní. Tiež efektívne reguluje vykurovací systém snímaním teploty vonkajšieho prostredia. 

Súčasný stav však nepovažujem za ukončený. 

1. Zariadenie je silným žiaričom. Zo zdravotného hľadiska nie je vhodné do obytných priestorov. Ja som prútikárka a niektoré energie aj sama cítim. Spomínaný systém KOST mám umiestnený priamo pod mojou obývačkou. Doslova ma vyhnal sedávať na opačnom konci, ako je toto zariadenie. Týmto upozorňujem, aj keď necítite žiarenie, ono na vás pôsobí. Tento druh žiarenia začne spôsobovať najprv migrénu, depresiu a neskôr rakovinu. Z právneho hľadiska je to poškodzovanie zdravia a cudzieho majetku. Obzvlášť, ak poškodený človek a majiteľ bytu nebol oslovený a nedal písomný súhlas
k inštalácii zariadenia pod jeho bytom.
Toto žiarenie je potrebné odrušiť. 
Ja mám dobré skúsenosti s medenou mriežkou. Tento článok číta aj vedenie spoločnosti. Každú KOST-ku je potrebné odrušiť. Zariadenie je uzatvorené po obvode pletivom a múrmi. Je potrebné ho uzatvoriť zhora medenou mriežkou s okami cca (150 x 150) mm. Takéto riešenie by malo byť dostačujúce. 
Aj v rodinných domoch, ak máte kotolňu vedľa izby či pod izbou, treba ju odrušiť. Aj niektoré nové bytové domy majú zavedený kotol v každom byte. 

2. Sieť potrubí na distribúciu vody do domácností je stará a zanesená. Ideálne by bolo aj túto sieť potrubí obnoviť. Chemikálie už nestačia čistiť vodu a zo zdravotného hľadiska ani nie sú vítané. 
Vhodná by bola výmena starých potrubí, alebo ich vyčistenie. Ale to si musí správca domu urobiť sám.  A nainštalovanie geniálneho prírodného systému na oživenie vody
a znovunavrátenie jej prirodzenej štruktúry. Ten systém je vyššie uvedený - je to revitalizátor vody Grander. Už viac by sme nemali starosti so znečistenou vodou
a prevádzkovateľ s údržbou zariadenia. 

Mnoho prírodných lacných objavov, ktoré by ohrozili zotročujúce programy, alebo dobrú povesť výskumných ústavov, neuzrelo svetlo sveta. Toto je výnimka. 


Po týchto dvoch opatreniach - 
odrušenie žiarenia KOST a čisté potrubia s revitalizáciou vody na živú vodu
obyvatelia mesta Banská Bystrica by mohli byť spokojní. 
Dodávateľ tepla a vody do domácností v meste Banská Bystrica 
bude dobrým príkladom pre ostatné mestá. 
A veríme, že aj v cenovej politike. 



Granderov systém prinesie úsporu aj pre spoločnosti a čo je dôležité - šetrí životné prostredie:

"Staré vápenné skvrny v zařízení pro studenou vodu pozvolna zmizely a koroze pomalu, ale stále ubývala. Roury položené při uvádění zařízení do provozu nevykazovaly  po šesti měsících ani zavápnění, ani korozi.
     Tyto pozitivní výsledky vedly k masivním úsporám při údržbě, na chemikáliích, při výměně přístrojů a na pracovních hodinách."

Ďalší príklad:
"Jeden přístroj byl instalován v privátním domě a druhý, větší, v továrně Jedním z prvních postřehů bylo, že se v koupelně neusazovaly již žádné sedimenty. V podniku byly nejprve redukovány chemikálie v nádrži a pak zcela vyloučeny. Již po osmnácti měsících fungoval topný systém úplně poprvé bez přidání dodatečných prostředků. Voda v nádrži byla tak čirá, že bylo možné dohlédnout na dno. V této krátké době odpadly všechny jinak obvyklé náklady na údržbu. Tak nemusely například být čištěny vnitřní stěny bojlerů.  Voda, která se z nich na konci každého pracovního dne odpouští, vytéká po prvním proudu špinavé vody úplně čistá.
Toto potvrzuje, že se v bojlerech již nenacházejí žádné zbytky. Dalším důležitým zjištěním 
bylo, že na povrchu mandlů nebyly žádné rozpoznatelné náznaky koroze.
     Granderova technologie změnila tedy nezpochybnitelně kvalitu vody v podniku. Šéfův závěrečný komentář: „Mám enormní úspory na nákladech na údržbu. Granderův systém se velice rychle zaplatil a přináší definitivně zlepšení kvality práce a života v mém podniku.“



Šetrí energie pri kúrení - ak sa nainštaluje systém do vykurovacieho obehu:
Výškový dům – průkopník
Ohlasy - Ohlasy ve světě
Innsbrucké Tříkrálové sídliště sestává ze třech obytných bloků po padesáti bytech v soukromém vlastnictví.  Jsou čtyři roky spravovány Karlem Stemmbergerem, jenž se také stará o záležitosti kolem topení.
     Jedna jeho známá mu dala typ, aby instaloval Granderovu technologii. Nebylo úplně jednoduché přesvědčit o této myšlence prvních padesát majitelů bytů. Mnozí tuto technologii znali, někteří se k ní stavěli skepticky a ostatním byla neznámá. Tak to vypadalo v červenci 1998. V domě č. 100 v Reichenauerově ulici bylo instalováno první Granderovo zařízení.
    Karl Stemmberger sledoval spotřebu energie. Ačkoliv ve všech třech blocích byla statistika spotřeby energie stejná, v „Granderově domě“ bylo nyní spotřebováno o cca 10 procent méně energie nežli před instalací.
    Pod dojmem tohoto výsledku se rozhodli pro tuto technologii také obyvatelé domu v Burkartově ulici č. 13. Pro iniciátora, Aloise Martu, bylo jméno Grander od jeho pobytu v sanatoriu pojmem. „Nemohu obyčejnou vodu téměř pít, tak jsem na Grandera zvyklý“, horuje. „Mimoto tato voda spotřebuje značně méně energie při topení, neboť její specifická tepelná hodnota je nižší.“
     Jiný obyvatel domu, Heinz Weber, je nadšen čistotou obkládaček a armatur v koupelně. „Voda je mnohem měkčí, netvoří se žádný povlak na dlaždičkách a vodovodní kohoutky, které jsme již chtěli vyměnit, jdou opět lehce zavírat a otevírat jako nové.“


Všetky úžasné skúsenosti si nájdete vyššie pod názvom - Grander v praxi.

Naše životné prostredie bude čistejšie.
Predstavte si, že všetky odpadové vody budú čistejšie. Vaše žumpy budú čistejšie. Kanalizácia odpadových vôd bude čistejšia. Potoky budú čistejšie....
Je to neskutočná náväznosť, ktorú si teraz ani nevieme prestaviť. Výsledok nej je však zdravý človek, zdravé zvieratá, zdravá príroda. A to ma uchvacuje.
A pritom firmy a domácnosti ušetria financie.

Na tejto stránke je zoznam produktov a tiež katalóg na stiahnutie:

http://www.granderova-technologie.cz/produkty-a-ceny/



Pozn.: Neobchodujem s týmto zariadením. Záleží mi na nás, aby sme boli zdraví, šťastní a mali zdravé životné prostredie. A uchvacujú ma jednoduché geniálne prírodné zariadenia. Kto ste vynálezcom ďalších, tak sa nevzdávajte, nech uzrú svetlo sveta.



A prečítajte si veľmi zaujímavý rozhovor o vode:


http://www.celostnimedicina.cz/o-vode-jinak-nez-jsme-zvykli-1-cast.htm





Prečítajte si tiež ako chudnúť s tekutinami:

(Granderovou revitalizovanou vodou sa účinnejšie detoxikujeme.) 



Živé drevo


Moderné slovíčko "biopotraviny" sme kedysi nepoznali. A ani nám nechýbalo. My sme na tých biopotravinách prirodzene rástli. Dnes už nemá každý záhradu a ani čas na ňu.
A tak si v tom lepšom prípade kupuje potraviny zo skromného regálu označeného ako bio za drahé peniaze. Ale čo môže byť živšie, ako keď si odtrhnete priamo zo stromu jabĺčko?. Odtrhnete paradajku, papriku či inú zeleninu? Vášmu organizmu dodáte skutočnú živú energiu.





Nekupujte balené šaláty!






Ak by ste si s niečim neboli istí, čo je pre vás prospešné, pokojne si zoberte zase kyvadielko - krúžok z medeného drôtiku zavesený na nitke či silóne. Kyvadielko držte nad potravinou. A opýtajte sa svojej duši:
"Je táto potravina pre mňa zdravá?"
Kyvadielko sa obyčajne začne nad potravinou dookola krútiť. Treba ho nechať, nech sa dokrúti. Duša tak skenuje, sníma danú potravinu, jej zložky a vyhodnocuje s vašimi potrebami. Nakoniec sa začne hojdať buď smerom k vám a to znamená, že potravina je pre vás vhodná, alebo hojdať do bokov a tým vám potravinu neodporúča. Niekedy aj štrajkuje. Stojí na mieste alebo na mieste skáče. To je odpoveď skôr neutrálna, alebo vám nechce odpovedať. 
Takto si môžete zosnímať akékoľvek potraviny, ktoré idete konzumovať. Lebo nie každá živá potravina je vhodná pre každého. Je však potrebné, aby ste pri práci s kyvadielkom boli v pohode. Nesmiete byť vyčerpaní. Ak sa vám aj tak stáva, že vás kyvadielko oslabuje, radšej ho nepoužívajte. Namiesto toho, aby vám odpovedalo, aká potravina vám dodá energiu, tak vám ono samo zoberie. Nie každý je stavaný na prácu s ním. 


Ak ste odkázaní na nákup ovocia či zeleniny, potom ich v prvom rade kupujte v obchodoch, ktoré ponúkajú miestnu produkciu, miestnu úrodu. Dovážané zo zahraničia sú obyčajne chemicky ošetrované, aby vydržali prepravu a častokrát sa zbierajú nedozreté a dozrievajú cestou v umelých podmienkach bez Slniečka. 
Ak ste zvyknutí nakupovať v super či v hypermarketoch, potom si všímajte, ako plody vyzerajú. Každý vidí, keď sú staré, sú zvädnuté. Ale viete ako zistíte, ktoré sú najčerstvejšie? Všimnite si, že niektoré majú matný povrch a niektoré lesklý. Napríklad papriky. Vyberajte len tie lesklé. A to platí aj o ovocí. Len lesklé!

Niektorí naši producenti ovocia a zeleniny majú v niektorých mestách svoje predajne.
Produkujú a predávajú zdravé ovocné či zeleninové šťavy. Ja mám veľmi rada šťavu
z cvikly a jablka. Takáto šťava je odporúčaná aj po očiste pečene a žlčníka.
(Živly liečia I.) Alebo šťavu z čiernych ríbezlí.


A ešte jednu zaujímavosť. Vo veľkoskladoch ovocia je známe, že sa tam držia potkany. A viete, čo robí potkan s jablkom? Prehryzie sa k jadierkam a tie chrúme. Jablko vypľúva. Jadierka sú veľkým zdrojom životnej energie a veľmi dobre pôsobia na zrak. Niektorí ľudia zjedia celé jablko či hrušku, ostane iba stopka. Títo ľudia akoby podvedome vedeli, čo potrebuje ich organizmus. Nemusíte zjesť celý ohryzok, ale aspoň dva - tri jadierka z jabĺčka v ústach riadne rozdrvte a prehltnite. Ešte sa máme čo učiť od prírody. 

Každé ovocie, zeleninu či bylinky si riadne umyte!!! 
V predajniach kúpené sú obyčajne chemicky ošetrované, aby dlhšie vydržali. 

Aj z vašej záhradky si riadne umyte!!! 
Ja vám poviem prečo. Nielen preto, že ovzdušie je znečistené dopravou, fabrikami
a podobne. Ale možno ste počuli aj o chemtrails. Zdajte si to slovíčko do You tube.



Bolo to aj v našich správach a vie o tom celý svet:


Vždy, keď prídete domov, tak si riadne umyte ruky a tvár!!!



Vypočujte si, čo hovorí Luisa Muratori:





Živý oheň



Pamätáte sa, ako naše mamičky či staré mamy, keď išli krájať voňavý domáci chlieb, najprv ho nožíkom tri razy prežehnali?  Až potom nakrájali?    "Ja som svetlo sveta."
Aj vy môžete každú potravinu, ktorú idete konzumovať, s láskou prežehnať. Dodáte jej neuveriteľnú živú silu a pre vás blahodárnu energiu.



Aj vodu si môžete oživiť sami doma. Môžete ju s láskou prežehnať a tak sa napiť. Alebo môžete na krčah napísať neskutočne silné slová: Láska a vďačnosť. Tieto krásne uzdravujúce energie prejdu do vody a zmenia jej krištáliky  na krásne pravidelné útvary. Pitím takejto vody aj vaša voda v tele sa zmení na tieto krásne útvary a vy budete zdraví
a vitálni. Alebo si môžete aj urobiť takýto oltárik:




Všetko so všetkým súvisí. Stav našich ľadvín je priamoúmerný 

s dĺžkou nášho života. Ľadviny regulujú stav vody v našom organizme a sú prepojené s močovým mechúrom. Kvalita vody 

v našom organizme je priamoúmerná nášmu psychickému stavu. Preto ľadviny sú posilňované láskavými vzťahmi. Vzťahom k ľuďom, vzťahom k zvieratám, vzťahom k rastlinám, vzťahom k našej matke Zem a najmä vzťahom 

k nášmu Stvoriteľovi a k Ježišovi Kristovi. 

Ten vzťah sa volá Láska. 



Preto ak chcete dlho, zdravo a šťastne žiť, milujte svojich blízkych, milujte ľudí, s láskou sa pozerajte na zvieratá, na stromy, na rastlinky, s vďačnosťou a láskou na našu matku Zem a hlavne na nášho Stvoriteľa. Sme živými svedkami tohto zázračného obdobia, kedy Zem zvyšuje svoje vibrácie na výšku vibrácií Lásky. Aj vy  sa o to snažte. Dočkáte sa odmeny. 


Prečítajte si tiež článok - Dobrá karma


Božia energia, prána


Už ste možno počuli, že okolo 40 000 ľudí na Zemi už nič nekonzumuje ani nepije? Žijú len z prány. Prána predstavuje životnú energiu, ktorú potrebuje každý živý organizmus, aby bol schopný fungovať na fyzickej úrovni. Tieto životné prúdy sa stretávajú v čakrách, ktoré sú medzi sebou prepojené sústavou energetických kanálov.
Rastlinná ríša žije z tejto prány. No človek, ako inak, to už zabudol. Preto konzumáciou rastlinnej ríše, teda čerstvého ovocia, čerstvej zeleniny či byliniek, dostáva do seba aj ich životnú energiu, ktorú čerpajú rastliny priamo zo Zdroja.
Človek takmer všetko z rastlinnej ríše vylúči, ponechá si len stopové prvky, vitamíny a to najdôležitejšie - živú energiu, bez ktorej by nemohol na Zemi existovať. Aj pobytom v prírode, objímanie stromov nie je nič iné ako prijímanie životodárnej energie od rastlinnej ríše.

Ale ako sa znovu naučiť prijímať pránu? Aby sme neboli odkázaní len na rastlinnú ríšu? 
Je to spojené s dýchaním. Pri hlbokom nádychu si predstavte, že do vášho organizmu zvrchu prúdi široký prúd, stĺpec zlatistého svetla. Prúdi cez celé telo až po špičky na nohách. 
Pri výdychu si predstavte, že všetok odpad vydychujete z organizmu von, preč. Dva - tri razy hlboký náhych a výdych môžete urobiť. Ale viacej radšej nie. Mohla by sa vám točiť hlava. Len toľko zhlboka dýchajte, ako je vám to príjemné. Kto by sa chcel tomu venovať, je vhodné nájsť na túto oblasť odborníka a pod jeho vedením trénovať. No a samozrejme najdôležitejší je pobyt v prírode.


Môžete skúsiť aj takúto meditáciu:



Približne v strede tohto videa 

je krásne znázornené prijímanie Božej energie:


http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=XuPAP0Zuc4g



Poznámka:
Malé deti by sa mali od malička učiť zhlboka dýchať. Už v škôlke by to mal byť vyučovací predmet. A tiež dokonale rozžuť potravu. Lebo brucho nemá zuby. Aj zásadotvorná potrava, ak sa dobre nerozžuje, tak sa mení v žalúdku na kyselinotvornú. Tiež by možno bolo dobré rešpektovať ich chute či nechuť k jedlu. Viem to podľa seba. Od malička som nechcela nič jesť. To bolo pre mňa utrpenie, lebo mamička ma samozrejme nútila. Celý deň som behala vonku, najradšej liezla po stromoch, tam sa aj najedla ovocia. Keď tak spätne uvažujem, tak takéto malé deti sčasti žijú z prány, z Božej energie. Mne potom doma nútili každý deň vypiť za lyžičku rybieho oleja. Ale čo som mala rada, tak to boli čerstvé vlažské orechy, mak, zemiakový cukor - také tabličky z obchodu a keď som išla
s mamičkou do lekárne, musela mi vždy kúpiť živočíšne uhlie. To som jedla ako cukríky.
A viete, že je to výborná vec? Absorbuje do seba všetky plyny a jedy zo zažívacieho traktu. Keď boli moje deti malé a bolelo ich bruško, tak som im dávala živočíšne uhlie.
A vyhli sa zápalu slepého čreva. 
Granderovu úpravu vody zaviedli do škôl a bolo zistené, že deti začali viac piť vodu. Dieťa je ako lakmusový papierik. Cíti čo je dobré a čo nie.



Môžte si prečítať:

http://www.celostnimedicina.cz/karmicka-medicina-4-rizene-dychani-a-zdrava-dlouhovekost-mudr-ladislav-safranek.htm


Pozrite si zaujímavý dokument: 

Na počiatku bolo svetlo

http://www.youtube.com/watch?v=dfx_4FGzlRU



Zem


Zámerne som nenapísala živá zem. Lebo idem písať o telesnej schránke. 
"Prach si a na prach sa obrátiš". Telá zvierat i ľudí pochádzajú zo Zeme. Máme jej zloženie, je to prirodzené, keď inšie nekonzumujeme, len čo nám dá Zem. A opäť sa naše pozemské šaty rozložia v zemi. 
Pôvodne sme sa mali aj zvieratá aj ľudia živiť rastlinnou ríšou a samozrejme pránou. Nemali sme sa požierať navzájom. Lebo nielen že dostávame do seba jedy z utrpenia zvierat, ale ak ich priamo zabíjame, tak aj karmu. Aj ja som stále všežravec. Ale už tak desať rokov, možno aj viac vôbec nejem hovädzie mäso a prestávam jesť aj bravčové. Tieto zvieratá sú na vysokej mentálnej úrovni a keď idú na bitúnok, už dopredu to ťažko prežívajú. V takomto stave vylučujú do svalstva jedy. Pri konzumácii takéhoto mäsa zjeme ich bolesť aj jed. Takto zaťažovaný ľudský organizmus nedokáže prijímať životodárnu enrergiu z Nebies - pránu. 
Ak sa neviete vzdať mäsa, ako aj ja, tak je vhodné konzumovať ryby a hydinu. Sú to bytosti na nižšej úrovni a oni si tak neuvedomujú príchod ich konca. A preto v sebe nemajú ani ten jed. 
Iné je, ak idete do čínskej reštaurácie, kde obyčajne zaživa obarujú zvieratá horúcou vodou, sťahujú im zaživa kožu a pod. Potom aj takáto hydina má v sebe spomínaný vylúčený jed a utrpenie.

Tento týždeň som videla v TV dokument, čo sa deje v Amerike. Bol o farmároch. Tam je klonovanie zvierat predmetom biznisu. Farmári najlepšie kusy dobytka klonujú a potom ich za drahé peniaze predávajú na aukciách ako dokonalé kusy. Nikto nevie, či konzumuje klonované mäso. Nie je nijako označené. Dobytok ako dobytok. A distribuujú ho do celého sveta. Sami americkí farmári hovoria, že ho neoznačujú a je možné, že ho jeme aj my. Alebo lepšie vy, ktorí máte radi hovädzinu.



Slovensko zobuď sa! 
Začni byť opäť sebestačné v potravinách!
A v zdravých potravinách!

Pozrite si toto:





© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED




Zvieratká nám dávajú príučku. Mnohé sa prialelia. 








Namiesto pozerania nezmysluplných  programov v TV 

sa pokojne usaďte, dajte si slúchadlá  a vypočujte si prednášky

 a meditácie pani Šrofovej:


Transformácia tela



Liečivé meditácie  - Odblokovanie a prúdenie energie prány, lymfy, ľadvín, mozgu, druhej čakry 

http://www.youtube.com/watch?v=xmHlndP3DGI&feature=relmfu


Liečivá meditácia - solar plexus - naše dieťa, naša radosť a spontánnosť

http://www.youtube.com/watch?v=-nXx8yF6JeQ&feature=relmfu



Ešte raz dávam do pozornosti film:

 Wayne Dyer - Premena

(české titulky spustíte, ak kliknete dole na lište tlačítko CC)
http://www.youtube.com/watch?v=wQEjg-ds4IY



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára