Pre vás

Nepýtaj sa, čo svet potrebuje, spýtaj sa sám seba, vďaka čomu ožívaš.

A potom choď a rob to.

Pretože, čo tento svet potrebuje,

sú ľudia, ktorí ožili.

Harold Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=XD22185zSlA

Verte, že ja vás oživím:)


jankag888@gmail.com

Autorské právo
Články môžete publikovať len s mojim súhlasom
a s aktívnou adresou na môj blog.

Aby si bol krásny, zastav sa: minútu pred zrkadlom, päť minút pred svojou dušou a pätnásť minút pred svojím Bohom. Horatius


štvrtok 5. júla 2012

Nebeské šťastie I.

Dary z Nebies dostáva každý z nás. Aj tí, ktorí sú si toho vedomí, aj tí, ktorí sa nad tým nezamýšľajú. Dary z nebies sa prejavujú formou podpory a lásky blízkych priateľov. Nebeskú pomoc dostávame od priateľov, spolupracovníkov, dobrých susedov či nápomocných ľudských anjelov. A my sme tiež tými nápomocnými priateľmi, ktorí podávame pomocnú ruku iným ľuďom a rozdávame svoj talent, svoje schopnosti, svoj čas i energiu.
A tak, ako ľudská bytosť má v sebe túto nádhernú žiarivú energiu, tak takúto nebeskú energiu majú aj interiéry. Aj oni sú živé organizmy, ktoré si žijú svojim životom. V rôznych ich častiach prúdi iný druh energie. Astrológiou sú tieto energie objavené a presne zadefinované. Tak ako na nás pôsobí Slnko, Mesiac a iné planéty, tak na priestor a na ľudí pôsobí aj súhvezdie Veľkého voza a ďalšie dve priľahlé hviezdy. Všetko je zložené z energie a z prírodných živlov. Aj žiarenie týchto hviezd má v sebe zakódovanú kvalitu živlov. Z každej hviezdy prúdi do interiérov kvalita iného živlu.
V tomto roku 2012 prúdi do centra interiérov úžasná energia živlu kov, ktorá prináša ľuďom nebeské požehnanie. Veľa dobrodenia a pomoci prostredníctvom dobrých ľudí. Preto dbajte na to, aby centrum vášho bytu, domu či kancelárie nebolo zapratané. Aby táto úžasná energia mohla voľne prúdiť do celého interiéru. Ak potrebujete pomoc ľudí, zvonte v centre zvončekom, zvonkohrou alebo tibetskou miskou. Privoláte si pomoc. Dekorujte si centrum napríklad krištáľovým lustrom, drahými oblými kamienkami, striebornými guľami v počte 6 ks položených na kovovej alebo keramickej miske. Alebo si v centre môžete urobiť oltárik, každý podľa svojho cítenia a vierovyznania. Bude vás ochraňovať a privolávať pomoc vždy, keď o to požiadate.


Táto nebeská energia a brána do Nebies je v každom interiéri aj na severozápade. Preto aj tu je miesto pre duchovných pomocníkov, či fotografií ľudí, ktorí vám môžu pomôcť. Je to brána do Nebies. Ale netreba zabudnúť, že energia pomoci musí prúdiť obidvoma smermi. A teda aj od vás. Môžete si sem odkladať mobilné telefóny, telefónne zoznamy, vizitkár, umiestniť počítač s internetom. Jednoducho všetko, čo umožňuje komunikáciu medzi ľuďmi. Čo ľudí spája a vytvára priateľstvá. 
Je to veľmi silná oblasť. Stačí ak uveríte, že Nebesia vás podporujú. Stačí ak ich vrúcne o pomoc požiadate. Pošlú vám pomoc. 

Zároveň severozápad v interiéry sa spája aj s cestovaním a dopravnými prostriedkami. Ak túžite viac cestovať, môžete si do rámčeka umiestniť destináciu, ktorú chcete navštíviť. Ak túžite po novom aute, jachte, lietadle, umiestnite si sem konkrétnu značku tohto dopravného prostriedku. Duchovný zákon príťažlivosti, ak budete trpezliví a vytrvalí, vám vašu túžbu časom naplní.

Severozápad sa ale hlavne spája s mužom, hlavou rodiny a to je hlavný dôvod, prečo tento článok píšem. Cez túto nebeskú bránu prúdi mužom pomoc, aby mohli zabezpečiť svoje rodiny.
No v tomto roku na severozápad prúdi energia živlu kov, ale nie je to energia spomínaného nebeského šťastia. Je to energia hviezdy # 7, ktorá privoláva nehody či zranenia kovom (rôznymi kovovými zbraňami, ostrými predmetmi, dopravnými prostriedkami, strojmi, prístrojmi), tiež násilné prepady,  lúpeže, vlámania, straty financií, väzenie. Preto hlavne muži by mali byť v tomto roku opatrní. Tiež si dávajte pozor, ak ste narodení v roku psa alebo prasaťa. 
Táto blúdivá energia je každý rok inde a predstavuje iné ohrozenie, podľa toho, z akej svetovej strany prúdi. Podľa nasledujúcej tabuľky budete vedieť, v ktorom roku kde si máte urobiť opravné opatrenia. Postupnosť jej lietania sa opakuje, to znamená, že v roku 2021 bude zase na SZ, 2022 na Z a pod. 


Lietajúca hviezda # 7

rok
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
smer
SZ
Z
SV
J
S
JZ
V
JV
Centrum

Čo môžu muži pre seba v tomto roku urobiť?

1. Do severozápadu vášho interiéru a tiež do severozápadu obývačky je potrebné dať vodu. Živel voda kontroluje tento neprajný živel kov. Najlepšie je dať skutočný živel, teda vodu v modrej miske a pravidelne ju vymieňať po celý rok. Ak nemáte na to čas, tak si SZ dekorujte aspoň modrou miskou či modrou vázou. Špecializované predajne Feng shui ponúkajú pre tento prípad sošky modrých nosorožcov alebo modrých sloníkov. 
Alebo si sem umiestnite vodu so soľou, presýtený roztok. Prečítajte si návod v článku - Vzácny liek.
Nedávajte sem v tomto roku žiaden kov a nepáľte sviečky.

2. Ochranné modré amulety môžete nosiť pri sebe vo forme napríklad kľúčeniek.

3. Ochraňuje aj indigovo modrá farba oblečenia, modrá košeľa, modrá kravata, modré tričko, modré rifle alebo indigovo modré doplnky - kravata, aktovka a pod. Modrá farba má žiarenie podobné ako živel voda. Na ľavej ruke môžete nosiť prsteň, ale len s modrým kameňom.
     

4. Indigovo modrá je farbou intuície, jasnozrivosti a kreatívnej vízie. Vibrácia tejto farby vám bude posilňovať energiu čakry tretieho oka. Ale hlavne pod vplyvom indigovo modrej farby budete viac predvídaví, budete viac počúvať vnuknutia, ktoré vás dopredu upozornia na nebezpečenstvo. Ak vám príde vnuknutie, že máte pri jazde autom ísť pomalšie, tak poslúchnite. 


5. V tomto roku nenoste zbytočne kovové šperky. Mohli by vo vás vyvolávať pohnútky k násiliu. S týmto treba počítať aj od ostatných mužov. Ak nosia populárne hrubé retiazky, náramky či  prstene, môžu sa správať agresívnejšie. 

Muži i ženy

6. Zbytočne neriskujte a nechodievajte neskoro v noci von, vyhýbajte sa neosvetleným prázdnym uliciam, buďte opatrní pri bankomatoch, pozor na podvodníkov, vyvarujte sa veľkým investíciám, každú zmluvu si dajte skontrolovať advokátom.

7. Dávajte pozor pri narábaní so zbraňami ale aj akýmkoľvek kovom. V domácnosti hneď všetky ostré predmety ale aj prístroje odložte do zásuviek alebo skriniek.

8. Dávajte si pozor pri manipulácii s náradím, strojmi, prístrojmi. Nepreceňujte svoje sily pri športe.

9. Dávajte si pozor na cestách. Do auta si zaveste modrý talizman na ochranu. Auto si v duchu celé obalte žiarivým modrým plášťom duchovného ochrancu archanjela Michaela. Patrónom pútnikov a cestovateľov je svätý Krištof. Bývajú s ním kľúčenky, medailóny a pod. Tiež sa zvykne používať na ochranu krížik, ale lepší je hladký. Predsa len ukrižovaný Ježiš symbolizuje okrem iného aj utrpenie. Takéto kríže sa hodia do kostolov. Ak chcete pre ochranu na cestu niečo z východných kultúr, tak najviac sa používa tekvička Wu Lou ako symbol zdravia a dlhovekosti.
Samozrejme, že rôznym symbolom a modlám sa nemáme klaňať. Ale na druhej strane sú výbornou pomôckou k tomu, aby sme usmernili naše myšlienky a modlitby. A nakoniec každý predmet je len zhustená energia a teda má svoje žiarenie podľa svojho živlu, tvaru, farby. Keď sa spoja žiarenie človeka a predmetu, je to spojenie ľudského a pozemského šťastia. A to je už sila. 

10. Pred dlhšou cestou si opláchnite ruky a nohy. Nohy symbolizujú cestu a takto spláchnete negatívnu energiu z cesty. 

11. V aute udržujte dobrú energiu vetraním, čistotou, príjemnou osviežujúcou vôňou a tichou ale veselou hudbou. Občas v jeho interiéry zapáľte kadidlo, aby prečistilo energie. Myslite pri tom na to, aby vaše auto bolo bezpečné a želajte to všetkým dopravným prostriedkom. 

12. Necestujte do oblastí, kde sú nepokoje. Môžu tam rinčať zbrane.


Smer prúdenia nebeského šťastia

Každý človek prijíma blahodárnu energiu buď korunnou čakrou (temenom hlavy) pri spaní alebo tvárou pri sedení. A každý človek túto blahodárnu energiu prijíma z iného smeru, z inej svetovej strany. A preto aj osobný oltárik je najúčinnejší, ak je postavený vo vašom smere prijímania nebeského požehnania. 


Ak chcete vedieť, kde by mal byť umiestnený váš oltárik a ako sa máte otočiť pri meditáciách či rozjímaniach, tak mi napíšte. 


Stačí, ak mi napíšete, či ste muž alebo žena a váš rok narodenia.                              

Rada vám poradím.   Janka



© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ
© COPYRIGHT RESERVED



Ak sa vám tento príspevok páčil, prosím kliknite nižšie na značku KanKan 
"Pači sa mi to" a môžete mi napísať aj pekný komentár.
Aby som vedela, či moje články vám prinášajú úžitok. 





Rada by som sa s vami podelila o zážitok z nasledujúceho videa.
Je v ňom neskutočne silná energia nielen 
z vyslovených slov, ale hlavne zo slov precítených, vrúcnych. 
Je v nich všetko, čo človek potrebuje na tomto pozemskom živote, aby bol šťastný. 
Je to nádherné, vznešené, veľkolepé a múdre. 
A nezáleží na tom, či ste kresťan, alebo máte iné vierovyznanie. 
Či ste veriaci alebo neveriaci. 
Každému pomôže a prinesie Nebeské požehnanie. 
Nech ste šťastní. Amen.



Alebo sa započúvajte do tejto nádhernej piesne. 
Všetko, čo nás povznáša, robí nás šťastnými. 
Duša Leonarda Cohena žiari aj v jeho básňach. 










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára